dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben 2 günder beta dayım, fireplanet üyeleri 15 inde başladı, yarın herkese açılıyor, sitesinden register olabilirsiniz. mmorpg de de beta key leri var bildiğim kadarıyla, belki kendi sitesinde de vardır, incelemedim. Oyun ff tarzı bir savaş sistemi içeriyor, kendiniz hariç 2 ile başlayan sonra 5 e kadar arttırabildiğiniz bir mercenary sistemi mevcut. Class lar farklı tabi, lvl atladıkça yeni şeyler açılıyor. Böyle anlatarak pek bir yere varılabilecek gibi değil, zevkli bir oynanışı var. Beta sını denemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 adresde verseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 register guide http://feature.mmosite.com/content/2007-10-24/20071024190125973,1.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 edit: http://atlantica.ndoorsgames.com den üye oldum mmosite.com dan key aldım ama key i nereye girmem gerekiyor ? ayrıca bu site ingilizce kore versiyonuna girmeye gerek yok sanırım. indiriyorum şuan 2 gb client varmış sitesindeki görüntüler güzel oyun içindede öyledir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 cb yarın başlıyor, Tık adresinde hala beta key vardı en son baktığımda, kolayca siteye üye olup, key alabilirsiniz. Eğer yoksa, bende ordan aldığım bir acc daha var, onu paylaşabilirim, fileplanet acc ile oynuyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bende tam üsteki mesajı güncelledim o na bir göz eğer hesabım olmazsa benle paylaşırsan diğer hesabını memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 key konusunda: Siteye reg. olduktan sonra, sol tarafta "Enter Key" diye bir buton çıkması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 - bir çok adamı aynı zamanda nasıl oynatıyorsun ? tamam key i girdim cn için ok dedi ama dediğin gibi yarın 18 temmuzda başlıyor tr saati ile kaç olur bilmiyorum ama elinde fileplanet ile alınmış account varsa denemek isterim oyunu az da olsa bugünlük :P %19 oldu download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sana verilen sürede, yeterli ap si olan adamlarını oynatabiliyorsun, turn based gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 türkiye saati ile kaç gibi açılacak bugün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bende de var key, sakliyorumm. biraz oynadiktan sonra yorum yapiniz lutfen, ona gore deneyelim bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 henüz giremiyorum oyuna ben açıldığı zaman bir kaç saat denedikten sonra düşüncelerimi yazacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bugün oynayamayız bunu çünkü az önce yaptığım saat araştırmasında şu çıktı 16:11 itibari ile türkiye saati oyunun açılacağı saat 17:00 PDT saati ile 16:11 tr saati = 06:11 PDT saati şuan için oyunun başlamasına 11 saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Şu sayfayı bir incelemenizi öneririm sıkılmadan, oyun gerçekten geniş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben bu oyunun yapımcılarının taaa... saat 03 e kadar oynamak için bekledim yani 03:00 de açılacak diyordu bizim saatle 01:00 de açılmış 2 saat erkenden şuan saat 03:00 server çökmüş giriş yapıyorsun ama yeni char açtırmıyor açmış olanlar oynıyabiliyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bence sadece turn based sevenler indirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 şimdi ever oyun turn based ama değişik birşey benim hoşuma gitti en azından şimdilik bir sonraki adımda ne olacak diye merak ediyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Oyunu uzun uzun oynama şansı buldum bugün ilk defa. Sandığımdan da geniş bir oyun, tam öğrendim diyorum, sürekli yeni birşeyler çıkıyor. Turn based seven biri olarak savaşlar da benim için çok tatmin edici. Tek kötü yanı server yeri, baya saat farkı ve kalabalık zamanlarda lag sorunu oluyor. Bu beta için mi yoksa daha sonra da böyle mi devam edecek bilmiyorum. Daha fazla zamanım olduğunda, bir inceleme yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 -Lag sorununu hallettim, benim saçmalamammış. -Birde oyunun en iyi yönlerinden birini söylemeyi unuttum, auto-move, her quest te, bu sayede otomatik gidiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Detaylı bi inceleme alalım ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben almıştım bunun accountunu galiba geçen hafta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 İşte olduğum için ve çok yoğun olduğum için, derinlemesine anlatamayacağım ama birkaç birşey yazayım: -Belirli class lardan birini main char(hero) olarak belirleyip oyuna başlıyorsunuz. Daha sonra oyun başında seçebileceğiniz diğer class lar karşınıza kiralayabileceğiniz mercanary(merc.) ler olarak çıkıyor. Diğer merc. ler ise quest ler ile açılıyor,belirli level istiyorlar takımınıza girmek için. -Wow daki inspect gibi bir skill iniz var. Skill diyorum çünkü kullanmak için lisans almalısınız. Bu lisans 7 günlük(Bu lisans ayrıca, bir mob a saldırmadan önce, onu inspect leyip, kaç mob ile savaşacağınızı, lvl larını ya da dizilişlerini görmenize de olanak sağlıyor). Farklı lisanslar da var. Otomatik loot, merc. ler için storage, sizi questlerinize yönlendiren sistem ya da savaş sırasında mob ların hp lerini görebilmek için gereken lisanslar gibi. Bunların bazıları 1 günlük (hp bar gibi), bazıları 7, 14. -Merc. leriniz yaşlanıyor, çocukları olabiliyor. Hatta kendi özelliklerinden bazılarını çocuklarına geçirebiliyorlar. Bu çocukları geliştirmek, size avatajlar sağlayabiliyor. -Maksimum 9 karakter yönetebiliyorsunuz.(kendiniz dahil) Oyun başında 3 olmak üzere, lvl atladıkça sayı artıyor. Ön, orta ve arka saf olmak üzere 3 sıra var, her sırada 3 karakter. Karakterlerinizin ap(action point) leri var, ve her yaptığınız eylem ap, büyü ise hem ap hem manadan yiyor. Her turn başında ap niz, statlarınıza göre artıyor. Turn ler 30 sn. Guard, move, stand by ya da scroll kullanmak (potion kullanmakta olabilir) gibi farklı seçenekleriniz de var. Bunlardan sadece move, ap den yiyip, yeterli ap niz varsa, başka bir eyleme daha izin veriyor. -Daha öncede söylediğim gibi, otomatik quest bulma sistemi var. İstediğiniz quest i seçip, butona bastığınızda, karakteriniz quest yerine kadar sizi götürüyor. -Quest ler genelde mob öldürme şeklinde ama soru cevaplama gibi ilginç questler de mevcut. -Merc. leriniz ilk olarak 20.lvl da olmak üzere upgrade ediliyor. Farklı skill leri açılıyor, armor, hp leri artıyor. -Silah, ve armor larınız kutulardan random olarak düşüyor. Aynı zamanda skill arttırmak için gereken kitaplar ve silar-armor enchant malzemeleri de kutulardan düşüyor. Skill drop sistemi çok güzel, çünkü kutuyu açtığınız sırada sahip olduğunuz class lara göre skill kitapları düşüyor, aynı sistem silahlar için de geçerli. -Guild iniz varsa, iyi bir guild ile, şehirleri kontrol edebiliyorsunuz. Bu size hem para kazandırıyor, hem de farklı quest ler açılıyor. Ya da yolda başı boş gezen npc leri sizin şehrinize gitmeleri için ikna edip, şehrinizi güçlendirebiliyorsunuz. Şimdilik bu kadar, merak ettiğiniz birşey olursa, soru cevap şeklinde gitmek benim için daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Oyun inanilmaz bişey, yani bukadar detaylı bi town management sistemi ben görmedim. Oyunda deli gibi PVP var, turnuvalar oluyo habire. İnanilmaz zevkli. Oyunun bir kaç özelliğini yaziyim; - Oyunda Çin'den tutun, Amerikay'a, Almanya'dan Türkiye'ye bütün ülkeler var ve bunlarin başkentlerini Guild olarak alabiliyorsunuz. Bu şehirleri alınca, içine binalar yapıyorsunuz (inanilmaz gelişmiş) ve şehirinizin nüfusu artiyo, upgradeler yapiyorsunuz falan filan. Tabi tax koyuyorsunuz ve sehire gelenlerden para kazanıyosunuz. Daha sonra belli bi seviyeye gelince "Nation" kuruyorsunuz, yani bir kaç guild birleşip bir Nation oluyorsunuz. - Crafting sisteminden bahsedersek, her türlü ingame itemi craft etmeye imkan sunuyor, armordan silaha, arrowdan bulleta, sehir icin gereken Building'den scrollinge, skill ögrenmeniz gereken book crafinge, ring neck vsvs var oğlu var işte -Oyun turnbased oynaniyor, her turnde 30saniyeniz var, kurdugunuz takim (max levelda kendiniz + 9 mercenary) cok onemli -Oyunda bir çok class var. Kendi classiniz Hero diye geciyor, ve heronuz olarak sectiginiz class özel bir spell kullanabiliyor. Örnek olarak, Kendim Archer actim, daha sonra 3 merc aliyorsunuz takiminiza, bunlarin classlarini heronuzu acabildiginiz classlardan secebiliyorsunuz sadece (archer,swordsmen,axemen,shaman,gunner) ve her 10 lvlda yeni bir merc ekleyebiliyorsunuz takiminiza. Tabi oyunda toplam 40 tane falan falan merc var. Bu mercenaryler lv20 50 80 ve 100 de upgrade olup yeni bir hale geliyor -Oyunda her hafta turnuvalar oluyor, level aralıkları var tabi, yani 1-19, 20-29 gibi. Ayrıca Guild vs Guildler , sehir almacalar falan filan var. Oyunu kısaca Heroes of Might and Magic in MMOsu olarak düşünebiliriz. MUTLAKA DENEYİN Ben çıktığından beri oynuyorum, ve yeterli türk bulabilirsem bir guild kurmayı düşünüyorum. Oyun içinde şu anda baya bi bilgim var, koreli arkadaşlarıla oynuyorum sağolsunlar hehe. Serverin en zengin oyuncusuyum bu arada :) Contact : Oyun içinden /t skuee (s harfinin kücük olmasi önemli. Büyük kücük harf duyarlı oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hemen oynamam lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar