-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 1 haftadır suprnova daki torrentleri kullandığımda en fazla 12-13 peer a 3-4 seed e bağlanabiliorum. buda dl hızımı 1-2kb e sınırlıo. bakıorum oan bunu dl eden 500 ü aşkın insan varken bende 12 kişi civarında bağlanıyor. bittorrent experimental kullanıorum. son versiyonu denedim olmadı. classic clienti denedim onda hiç açamadım. torrentbits.org daki torrentlerle sorunsuz çalışırken suprnova da neden böle bi sorun çıkabilir acaba?[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Sorunun neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence clientini değiştir ben sorunsuz dl yapıyorum exp. client artık update edilmiyor sana önerim java client olan azureusu kurman süper bir client eklediğin pluginlerlen clientten supernove üstünden search bile yapabiliyorsun suan ben dl yapmaktayım 20 22 arası gidip gidip geliyor webde fazla akstırdıgımda 10a filan düşüyor.ABC clientinide deneyebilirsin ABc de son olarak geliştirilen exp client.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 linkler lütfen =P[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ABC http://pingpong-abc.sourceforge.net/ Azureus http://azureus.sourceforge.net/[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 azuerus u indiriorum o zaman bi deniim sonucu sölerim yarın =) sağolasın[signature][hline] Everquest: Kybele lvl30 Bard Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 xan torrent var.. süfer birşey... bide bende eski sürümü var. onda upload seviyesini 1 ile sınırlandırabiliyorsunuz. dl bağımsız... hastasıyım.. :) Bi bakının. bulamazsanız upload ederim indirirsiniz...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Xan torentin betası iyidir ama sadece adslcilere öneriyorum onunda nedeni adslde upload downloada çok büyük etkiler yapıyor onun dışında xan torent kullanıp uploadı 1 e indirmek tamamen bencillik eğer istenirse bütün clientlerin linkini veririm.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar