Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bayağıdır bakmıyordum 2 yıl fln geçenlerde account umu buldum. Hala oynayip yardımcı olabilecek varmı bilmiyorum ama bu oyunu bitirmek istiyorum . Şuan LVL 26'yım Azteca fln rahat yapiyorum fakat oyunda yapicak birşey bulamadım başka benim attack'ım 174 defance'ım 198 yalnız oyunda listede bulunan ilk 10 a bakıyorum 1k attack,defance'a sahip olan var bunlar nasıl yapiyorlar ? Bir guide da gördüm Crystal,Silver eşyalar var bunları nasıl yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesajı gördüğüm an tekrardan DC ye başladım. 2. si çıkacakmış ama geçen senede çıkacakda çıkacak diyolardı. Sorduğun sorulara yanıt veremicem o kadar ilerlemedim henüz :D Ama çok zevkli yinede DC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 2. si cıkalı çok oluyo ama 1. sinin havası yok dandik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar