aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 lan bu ise girsek turkiyede, zenginlerden nasil para kirariz, simdi aklimdan sayamadim bile yapabilicegimiz parayi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 turk zenginleri genelde kultursuz ve sanattan pek anlamadiklari icin para falan kiramiyorsunuz. unlu mimarlar da zaten bu tur basit i$lerle ugra$miyorlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 esh +1 kaldı ki adamların her gelir düzeyinde bize göre farklı bir hayattan tad alma ve zevk anlayışı var. orta direk bile minicik bahçesi ile güzel güzel ilgileniyor.. bizim apartmanın bahçesini emekli bir subay sulayıp kafasına göre güzel yaptığını sanıyor ama aslında garabet bişi.. kısaca zevk meselesi bu.. bizde genelde bulunmayan bi faktör
saylin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 edit/dasaaa: resmi çalışır hale getirdim ^_^
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şimdi bbc'de programlar var. bahçe yapıyorlar, ev dekorasyonu yapıyorlar, eski evleri alıp yenileyip satıyorlar vs vs.. adam onlara çook özeniyor. biz de bişiler yaptıydık ama anlatmam çook uzun sürüyor ve bir yere varmıyordu. sildim o yüzden.. hatta ascii bişiler çizmeye de çalıştım ama olmadı :( bauhauss'da bu stickler 30-60ytl arası fiyatlar ile satılıyor. dilerseniz özalitçilerden devasa olanlarını bastırıp kenarlarından maket bıçakları ile kesebilirsiniz ve ayrıca bunun kodu: alt+176 -> ░ ve bunun kodu: alt+178 -> ▓ evet
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 la geçenlerde sormuşlardı bu kareyi nasıl yaparım diye cevap verememiştim tesadüfe bak şimdi karşıma çıktı
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Overseer +rep ben de onu beğendim harbiden insanı dinlendirir yav baktıkça bakarsın
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu stickerlardan bayınca çıkarabiliyomuyuz nedir?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kazinip ustune yenisi yapilabilinir heralde.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gilean said: bu stickerlardan bayınca çıkarabiliyomuyuz nedir? evet.. genelde 70x100lük bir yaprak üzerinde geliorlar. parça parça söküp kafana göre yapabiliorsun. ya da uçlarında bulunan harf-rakam kombosunu çekerek resimde verileni yapıyorsun. ama kafana göre takılmak çok daha güzel! yapışkan konusunda 2versiyonu var. bir tanesi yapışıyor. hepsi bu diğeri yapışıyor ama beğenmezsen çıkartıp tekrar başka yere yapıştırabiliyorsun. bunlar daha iyi. ötekinde "bu burada olmadı yaw" dediğin an iş bitmiştir. salla o parçayı çöpe.. saten boyalı dümdüz duvarlara uygulamanız daha kolay olur.bi de duvarı önceden nemli bir bezle silin şöle bi.. toz kalmasın üzerinde. daha rahat yapışacak meret. kalan bilgiler üstlerinde yazıyr zaten sökerken arkasında leke bırakmıyorlar. rahatlıkla duvara yapıştırıp sökebilirsiniz.
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: ben bu salonda iki satten fazla otursam sonunda ayağa kalkıp odada bulunanları ince ince doğrarım. fotoda görünce iyi hoş da insan hayatını bu kadar komplike desenleri olan karman çorman bi odada geçirmek ister mi bilemiyore. bi noktada insanın üstüne üstüne gelmeye başlamaz mı bunlar? her ev tuttuğumda ilk işim tüm duvarları düz beyaza boyatmak oluyor bu yüzden, sonraki renklendirmeleri duvara asılan resimler, renkli mobilyalar ve aksesuarlarla yapmak her zaman mümkün. zaten kafam işten güçten karmakarışık, bi de duvarlarım böyle sebze çorbası gibi olursa vay benim yakınımda bulunanların haline :P
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bence bir de duvarın dümdüz olması gerekir bunların yapışması için. Pürüzlü bir duvara yapışmaz, ya da boşluklar oluşur birşeye benzemez gibi görünüyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 malzeme hafif tertip kalın.. hatta kalınca bişi. pahalıları jel kıvamında bir plastikten. stickerlar çok aşırı pürüzlü olmadığı sürece duvara yapışır. eğer "ben illaki çok düzgün olsun istiyorum ama boya ustasına para veremem sadece malzemeler falan yeter." diyorsanız duvarı kazıyın, saten alçı uygulayın, ince zımpara ile düzleyin biraz (maske şart) sonra astar ->(pürüz varsa zımpara)-> astar -> su bazlı saten boya.. tamamdır. yaz ortasında bi orta büyüklükte bir odaya sabah erkenden başlasanız akşama boyamayı bitirebilirsiniz dasaaa diy team sundu
Öne çıkan mesajlar