Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!kola ile süt arasında karar veremez* *!kolada karar kılır kolasını almak için ayaklanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 enişteyi de buraya isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 İsteriz isteriz enişteyi isteriz :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 aynen o işte Dresq Biz hala enişteyi istiyoruz ama Ema da terketti bizi *! şişeyi oluşmuş kocaman yığının üstüne atar, yatmaya gider * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaslar bizde burdan aydin ailesi olarak barcelonadan gelme sangria mizla eslik ediyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *! bir kadeh uzatir * *! cin [latir] *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ah $imdi $ole bi Baileys olacakti...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!O pis Elf içeceğini sallar ve dolapta gördüğü cüce ispirtosuna saldırır*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 içki sevmem ben ice tea içicem:) *!yavaşca Long Island Ice Tea şişesine uzanır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 şimcik efenim, enişteniz eve duhul oldu, dikkatim ona yöneldi otomatikman. hatta araya anneyle yapılan uzuuuuun bir telefon konuşması bile girdi. ama durum nedir? ema kardeşiniz azimle içmeye devam etmektedir. durumdaki tek değişiklik şudur: ema bilgisayar başından ayrılmış, sefkilisiyle günün değerlendirmesine girişmiştir. demem o ki, davayı sattım zannetmeyiniz :P satmadım. ama evde aşık olduğum adam varken sizin yüzünüze bakacak halim yok :) şöyle yapalım: herkes içmeye devam etsin. içenlerden evde bakacak daha iyi bir yüzü olmayanlar paticik'e bakmaya devam etsin, sefkilisi, şusu busu olanlar onunla içsin. önerim budur. ha bi de, bazılarınız demiş ki enişte gelsin filan. gelmez efendim enişteniz, kendisi son derece esrarengiz bir şahanedir. internetle arası pek yoktur. ama ema aplanız ona günlük update vermektedir. böyleyken böyledir. huzurlarınızdan tekrar kervin çalarak ayrılıyor, her birinize süper geceler diliyorum. hastanızım bilesiniz :) Kervin - Citizen Of The Month Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Tool - Push It *!Miller içmektedir.* *!Efes taze bitmiştir.*[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yalandan içen bizden değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 benimde bi sefkilim olsada birlikte oturuo konuşsak =([signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sevdiceğini herşeyden yukarıda tutan bizdendir :) [Bu mesaj Emaleth tarafından 16 February 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oo siz de mi :p ben de alkolik oldum son durumlar gereğince.. gün aşırı içmeye başladım bakalım sonumuz nolcak.. öss yi bozar böyle şeyler.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Şimdi biri gelicek. "Abi allah çarpsın içiyorum ya." falan diyecek hehe.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bloody mary içilecekse içilsindir, ama virgin mary içmek delikanlıyı bozar! *!giderayak slogan(lar) atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *!bloody mary sin sen bloody mary kal... giy şimdi barmen önlüğünü!*[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 *wishky dolu bardagını göz hizzasına kadar kaldırır ve bir yudum alır.ardından siyah eldivenlerini takar ve silahına susturucusunu yerleştirir* tamamen gercektir[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öpüyorum hepinizi, pek şeker içki sofrası arkadaşları oldunuz bana :*** bir dahaki alkol etkinliğimizde görüşmek üzere, sarhoş kalın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 amin[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Abi allah çarpsın içiyorum ya[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Şarap varsa, bir parça alabilir miyim? =). *!Mumi'nin cipsi faciasına dönmesinden korkmaktadır*[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hehehe... Saolasın. Verici adamlarız paticik olarak tabii eheh.Paylaştıkça artan lezzet hesabı =).[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 EDIT=Tamam krize girmiştim...Yok bişey hepsi geçti... [signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// [Bu mesaj CrayTotem tarafından 16 February 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar