reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 TMPGenc Fraps ve Premier Fraps programı ile world of warcraft videoları kaydetiğim zaman malum çok yüksek yer kaplamakta bunlari encode etmek için TMPGenc adlı bir program kullanıyorum fakat istediğim kaliteye bi türlü ulaşamadım örnek olarak 1.30 gblık bir avı dosyasını yaklasık 20snlik bir görüntü olması lazımdı bunu wmv olarak encode ettiğim zaman boyut küçülmekte fakat kalite epey düşmekte. Fraps sitesinde mpeg yada divx olarak encode edebilirsiniz demiş fakat sitenin anasayfasında wowdan bir örnek var adam adam yine yaklaşık 15-20 snlik bir görüntüyü 17mbta indirmiş ve görüntü kalitesi çok güzel hatta frapsin direk capturladığı avi formati gibi 1650x1080 30fps ile age of conanda bir kayıt yaptım yaklaşık yine bir 20 sn kadar bit ratei yükseltip tekrar encode yaptim bu sefer kalitede biraz daha artış oldu ama orjinal gibi değildi tabi ama dosya boyutuda yükseldi Benim tabi asıl sorum şu oyundan görüntü aldığımız zaman bunu 1e1 şekilde nasıl encode ederiz? boyut olarak olabilcek en düşük kalite olarak en yüksek şekilde bu 1.sorumdu. 2.soru: Adobe Premier kullanarak videoları montajlıyorum fakat render işleminden sonra görüntü kalitesi çok kötü olmakta benim istediğim aslında 1.soru ile bağlantılı yine kaliteli görüntüyü Adobe Premier ile renderlayarakta yakalayabilir miyim ? biraz render opsionlarını kurcalamam gerekmekte sanırım. birde ekran kartı render ve encode kalitesini ne kadar etkilio acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 wmv yapmak için ne kullanıyon bilmiyorum da "windows media encoder" kullanırken kaliteyi yüksek ayarlayarak baya bir kolaylarsın işini. media encoder internetten beleş yüklenebiliyordu. avi yapayım küçük olsun diyorsan, divx codeclerinden son versiyon birini yükleyip virtualdub kullanaraktan sıkıştırabilirsin. virtualdub ın ayarları daha karışık ama biraz daha iyi sıkıştırma ve kalite üzerinde daha yüksek kontrolün olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Camtasia studio dene bide :) fraps gibi programların aksine daha profesyonel bi program ama ara yüzü kullanımı kolay, fazla sıkıntı cekmezsin, movie maker ada ihtiyacın kalmaz hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar