Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Demin netten çektim çok sevdim Guitar Hero 3ü, gaza gelip şöyle çin işi gibi çakma veya 2. el falan guitar hero 3 controlleri (gitarı) almak istiyorum (fazla para vermek istemiyorum :d), istanbulda nereden alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tuşları f1 den f5 e kadar bitişik olan bir klavye alacaksın koycaksın dikey olarak kucağına dın dın dın (pc de hiç oynamadım oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 klavye ile işin zor, ergonomik olarak uygun olması bi yana aynı anda 4-5 tuşun birden çalıştığı (hele ki bütün kombinasyonların) klavye yok herhalde :) ben de aradım uzun zaman ama türkiyede bulamadım gittgidiyorda satan bi adam vardı çakma bişi 100ytl. ben de yurtdışına açılıp ebay den buldum. orjinal gitar kargoyla beraber 56ytl ye falan geldi. yolda şu anda haftaya falan gelmesini bekliyorum :) ha bu arada pc için bulman zor biraz, ps2 için gitar bak bir de ekstradan dönüştürücü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 xboxunki pcye oluyor deniyor ama emin olamadım yahu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 redoctane.com a bak istersen orjinal gitarları yapıyolar işte. orada kablolu xbox gitarına girince pc uyumludur diyor. wirelesste yazmıyor böyle birşey. ama acaba nasıl uyumlu? dönüştürücü vs mi var, xbox un girişleri nasıldır falan bir bilgim yok. ebayde baktım xbox gitarı satanlara pc uyumludur diyene rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 freeware olan guitarzero 2'de usb girişli konsol gh gitarlarını bazı sürücüler yardımı ile kullanabiliyorsunuz ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yav şu oyunun kaydedilmişi yok mu : s bütün şarkıları açık olsun istiyoruz. başında oturup bitiricek kadar zamanımız olmuyo. girip oynayıp çıkıyoruz bazen. bilen gören varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hilesi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 neyse bulduk. hileyi beceremiyoduk zaten çok karışıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Guitar Hero World Tour u oynayan var mı ? Davulda klavye tuşlarında sorun yok. Gitarı seçtiğimde ise tuşlar basılıyor görünüyor fakat notalar çalmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 enter a basip bi de vur tellere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Controlleri ayarlıyamadım arkadaşlar bunun normal ayarlarınlada oynanmıyor bir bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar