Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ehua jankis öbürleri benim fotoklar :P ehe hangisi daha komik? =)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
jankis Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ilkinde tip komik de ikincisini gördüğümde yarıldım önce bi manzara sora akabinde senin ifade euaheau manyak tam karikatürlük olmuş[hline]so much to live for so much to die for
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bence prawler ınki Cry Me a river klibindeki justin dallamasına benziyo:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Dur bakiim bende koyacam özendim..[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 [hline]No Pain No Gain! Now Suffer!Querquobad Quane[SnowLords]
jankis Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ajeeaj manyak çıkmışın lam sj li :)[hline]so much to live for so much to die for
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Tek bir cevap the clown is in me :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ardeth banamiydi bu cvp?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 lan tinerci çocuklara benzemişin uehaıeaha[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Alın karizma dediğiniz böle olur 4 sene önceki resmim..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??KinGpiN®
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Prawler ilk resimde sanki burunda bir operasyon geçirmiş gibisin :)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus
Aegean Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben mı yanlıs goruyorum yoksa praw ın sol elinin serce parmağı sag elinin kinin yaklasık 3/2 katı mı?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 praw yane bi yorum yapmam zor estelin tipi belledik şimdi çıkışında beklemek kaldı KAL POWER![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bence pek iyi olmamış ama bunu webcamden falan çektiyse bunu bir tıklama ile auto yapan bir program varda bende :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Babacum LoL! Gelin valla çıkışa bizim. Muhabbet olur. Faerdunu da yakalar getiririz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ya neden benim hiç elim çenemdeyken fotoğrafım olmadı pff :( ben de isterim karizma böle olur ehehe :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally![Bu mesaj Mortis tarafından 25 Mart 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mortis hocam çekelim sana bi ara bi fotoraf o şekil. cam var. Okulda uğrarsan çekeriz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Arkadaşlar iki yorumda bana çiziktirin.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Kaçamıyacağını Bilmelisin...Korkuyu Yüreğinde Hissedeceksin.. Son Nefesini verirken acını arttıracağım ehe Evil İs İn Me Böle olur praw[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!
Popeye Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 oha mumi senin parmaklar ne oyle ? lol abdurrahman dilipak`ın parmakları kadar var :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 hmm halfmumi şov yapıo galiba eheh.. parmaklar benimkilerden biraz daha kısa :) praw sucks bu arada.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 Mart 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Popeye, 25 Mart 2003 23:57 tarihinde demiş ki: oha mumi senin parmaklar ne oyle ? lol abdurrahman dilipak`ın parmakları kadar var :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne ehe pop bazıları Elastik parnak diolar ;) Hızlı yazmanın etkisinden mi oldu bilmiyorum ama parmaklarım aşırı esnek..kimse hayatım boyunca tek ele tek el elimi sıkamadı(2 elle deneyip iddayı kaybedende çok oldu :))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: -coLdwind-, 26 Mart 2003 00:00 tarihinde demiş ki: hmm halfmumi şov yapıo galiba eheh.. parmaklar benimkilerden biraz daha kısa :) praw sucks bu arada.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 Mart 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Esas şov tüm fotoları uploaddan sonra ;))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar