Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Dilde Eğitimin Sakıncaları

regulus

Öne çıkan mesajlar

sunumdan kurtulmak için münazara konusu olarak almış bulunmaktayım.kafamda pek az şey var yani 7-8 dakika olsa tamam da 15-20 dakika arası konuşmam lazım 2 bölümde
başlıkta belirttiğim gibi ben ve arkadaşım sakıncalarından bahsedicez.aklınıza gelenleri yazıverin öyle uzun olmak zorunda değil herkes 2-3 cümle atsa oh.karışık da olru ben toparlarım sadece neler olabilir bir yardımcı olun.
not:aman diyim tartışma falan çıkarmayın sonuıçta bir münazara konusu savunmak zorunda olduğum şey bu[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ilkokul 3 den beri ingilizce okuyorum
hazırlıkta okudum hergün 4 saat ingilizce yaptık
sonra orta okulda ingilizce
halada okuyorum
Yeter
Sıkıldım bende
Sı*arım ingilizcenize dicem bigün çıkcam dersten
Hep aynı şeyi kırk defa tekrarlattılar
7 yıldır ingilizce
YETERLAN[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

he haziran da gircen mi cope'a?bizim olayımızı anlamadım ben pre-fac başladık upperlarla aynı muameleyi gördük.niye bir üst seviye vardı o zaman anlamadım[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
wala o sıralar gircem sanırım
abisen pre-fac başladıysan 1. dönem bitmeliydi cope a girmeliydin yani benim pre fac arkadaşlar öle bitirdi , yoksa kaldınmı (:

geçtim işte ocakta
türkçe 101 de olcak bu münazara[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,

aha aha ahaha[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum.

fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Sosyal ağlarda paylaş

okulda tartisma mi yapiyonuz

yanliz soyle diyim inanmadigin konuyu cogunlkukla kazanamazsin once ingilzcenin gereksiz olduguna inanman lazim, sonra cok buyuk ekonomik kulliyet dersin, her lisenin 1 sensi bosa gidiyor dersin, ogrencimde verim dusuyor dersin, orta asyada turkceye yakin dil konusan milyar insan varken neden turkce degil? die sorarssin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oktay sinanoğlunun hakli olduğu noktalar vardı tabii ama yabancı dilde eğitim kesinlikle faydalı. sonuçta yabanci dil her zaman için faydalıdır.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Sosyal ağlarda paylaş

bone iyi hoş diyorsun da
ben münazarada çıkıp
"eheh evet ben faydalı diyorum" dersem hocanın pek hoşuna gideceğini sanmıyorum sorun orda zatne[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

bende fikrimi belirteyim. Bende yabancı dille eğitime karşıyım. Sayısal alandaki konuları daha türkçesiyle zar zor anlarken birde ingilizcesi ile anlamaya çalışmak tam bir saçmalık olur.
Ayrıca yabancı dille eğitim sömürgeleşmenin en iyi kanıtıdır.

Birde bone sen oktay sinanoğlunun başlattığı akımı niçin desteklemiyorsun merak ettim şimdi. Bİr şekilde nedenlerini bana iletebilirsen memnun olurum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben karşı değilim zararlı bişi de değil
zararlı olan bazı denyoların o dile özenip türkçenin içine etmesi
yoksa sana kırk yıllık succession ı süksesyon
yüz yıllık crossing-over oalyını krosing-ovır olarak öğretiyolar...

Madem ingilizce şu anda iblimin temel dili onu öğreneceğiz, bu durum anca başka bi ülke bilimde ilerlerse değişir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...