Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atılım Üniversitesi

_Mikael_

Öne çıkan mesajlar

ben atilimda degilim ama olan arkadaslarim var,
hic memnun degiller hatta bi tanesi okulu dondurdu (yada gitmiyo bilmiyorum) ossye hazirlandi bu sene, test kitabi aldi falan ciddi ciddi.

diplomasinin pek işe yarar olmadigini da duymustum bu sefer bi ogretim gorevlisinden,

ama tabiki bunlar sadece duyum
orda okuyan kimseye de hakaret etmek istemem bilmiyorum ben nasil bi yer oldugunu =) bizim universite icin de misal cok laf edilir, kampusu yok lise binasindan bozma diye ama, hocalarimiz falan cok uber insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kampüsü ve sosyal aktiviteleri zayıf. Diploma konusunda bu senin okuduğun bölüm ve yapacağın işle ilgili ne kadar iyi olabileceğine bağlı. Bilgisayar mühendisliği okuyup şu an 3000 dolarla çalışan tanıdıklarımda var, okuyup işsiz kalanlarda.
Öğretmenleri hakkında konuşmak gerekirse ben hukuk fakültesindeyim ve türkiye adına önemli isimler öğretmenlik yapıyor. Diğer fakülteleri pek bilmiyorum ama açıkcası işletme vb bir şey okucaksan pekte iyi olcağını düşünmüyorum. Eğer araban yoksa ulaşım sıkıntı yaratcakdır. Otobüsler saat başı kızılaydan kalkar dolmuşlar 20dk da bir konya yolundan geçer ve alakasız bi yerdeysen üzülürsün. Araban varsada şu şekil bi sıkıntın olcakdır. Kışın 3 ay en az 20gün boyunca aşırı buzlanma 1 metre görüş açısı bile bırakmayan bir sis ve ümitköyden incekden gelen üst gelir düzeyi insanların hızlı ve çok güvendikleri arabalarla yaptığı ve sanada zararı olan kazalar. 24 tane kaza saydığım günlerde oldu kendimin ister istemez katıldığı kazalarda oldu.
Yinede hızla gelişmekte olan bir okul diyebilirim. Fiyatları bu sene 12000 dolar olmuş.
Diğer merak ettiklerini sorarsan sana yardımcı olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Endüstri mühendisliğini düşünüyorum yarı burslu bu sadece eğitim bursu değil mi?Yurt fiyatları falan nedir orada?Çok para harcamayan biriyim kısacası aylık bana ne kadar patlar burada okusam?Bir de mühendislik eğitimleri diğer üniversitelere göre biraz daha yetersiz deniyor gerçi orada okuyan birisinden duymadım ama çevreden duyduğum bir şey...Biraz kötüleniyor yani üniversite ben de soğudum bayağı bu kadar olumsuz eleştriyi hak ediyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce bıraktım bende elektronik müh.,okul hakkında aklımda kalanları söyliyim,sosyal aktivite,bahar şenliği dışında(ondada eskimiş popcular gelir genelde) yok gibi bişey,3-5 tane aktif öğrenci klübü var,onun dışında okulun yakınlarında bi aqupark var bide paintball sahası vardı,mekatronik bölümü türkiyede ilk açılan mekatronik bölümlerinden biri ,onun dışında bilg. müh. hocalarıda kalitelidir,odtüden baya bir hoca gelmiştir bu bölüme,hazırlık sınıfı bilkentle birlikte Ankara daki üniler arasında en zorlarından biridir. müh bölümlerinin hocaları arasında bol miktarda afganistan-hindistanlı bulunur,torpilin falan yoksa ilerde iş bulmada bu okulun diploması sana hiçbir öncelik-farklılık kazandırmaz bu arada.Tamamen para kazanma odaklı bi okul olup benle birlikte hazırlıkta 3 kişiyi 48 puandan yaz okuluna bırakmıştır(50 geçme notu).Bu arada olaki gidersen, hazırlık sınıfında sevilay isimli çok şirin cici bi örtmen bulunmakta:D,selamımı sölersen sevinirim^^
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yıl Atılım matematik bölümünün 4. sınıfında okulu bırakan bir tanıdığım var. Bu okuldan gelecek diplomanın allah belasını diyerekten okuldan kaydını aldı . fekat benimde puan düşük geldi bu yıl o yüzden atılım yazmak zorundayım. aklında bulunsun bazıları derki atılım üniversite değil ticarethanedir...
Sosyal ağlarda paylaş

kıyıtırk üniversitelerin kıytırık bölümlerinde okuduğunuzda, çok çok çok aşmış ve hırslı biri olmalısınız ki iyi yerlere gelebilesiniz. zaten o hırs ve aşmışlık olsa, oradan daha ii yerlere gidersiniz. özel sebep ve durumlar olmadıkça gitmeyin atılıma falan. oraya vereceğiniz parayla bilgeadamdan falan sertifika alın, belediyenin caterpillar operatörlüğü kursuna yazılın daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...