_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Patchi yükledikten sonra hemen oyuna girmek için atladım bi de baktım : ERROR #131 (0x85100083) File Corrupt Program: C:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe File: charactertaurenmaletaurenmale.m2 napıcam ne etcem : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Karakterin tauren mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 çalışan bi ana dosya bul derim şöyle hayvan gibi 4 5 gb lık bi main dosya var ya ha o işte ya da total olarak birinden dvd ye yaz eve gel kopyala. repair fln kas dicem ama bende hiç işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 repair edip tekrar patchlemeyi dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 repair denedim ama bişi olmadı. Ne zaman tauren görsem erkek bi tane dc yicem galiba mecbur reinstall da bi patch yükleyince neden böle bişi olur ki yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 şöyle sölim firewall un açıkken download ettiginde bile corrupt dosya gelebiliomuş official forumda okuduydum 2.4.2 patch bende patlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 2.4.0, 2.4.1, 2.4.2, 2.4.3 Bu patchleri tekrardan çek. Toplamda 1.5GB civarı olması lazım. Reinstall, repatch en temiz çözüm. Daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar