Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Progress & Guild Tanıtım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, biliyorsunuz bir Sticky'miz var, bu konuyla ilgili.

Ancak TBC PvE'sinin bitmesi ve yakında WotLK ek paketinin gelmesi nedeniyle, ilgili başlığı kaldırıyoruz.

WotLK için farklı bir yol izleyeceğiz, 10m ve 25m durumları olacağından, iz sürmek çok zorlaşacak.

WotLK geldiğinde tekrardan konuşur, tartışırız.

WotLK gelene kadar, progress veya üye alım işlemlerinizi, şu ana kadar açmış olduğunuz diğer başlıklara yazarak yapınız.

Son olarak eklemek istiyorum, göründüğü kadarıyla Türk guildleri arasındaki yarışı Lechium kazandı :p
Hepsine tekrar tebrikler.

Başlığı lütfen sataşma, dalga geçme vb. şeyler için kullanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
1-2 ay mı.

5 ay var en az.yeni seneye falan bile getirebilirler.

tabi bence bu =).

Vivendinin raporu vardı şirket beklentileriyle ilgili mmo-champion ada sızmıştı.

Wotlk 2008 in 2. yarısında öle de olsa bölede olsa çıkıcak.

Oyun bitmemişte olsa çıkarıcaklar. Ki zaten yetişçek gibi gözüküo tbc de 2.5 aydan biraz fazla sürmüştü betası. Şahsen ben wotlk betayı ağustos başlamadan yada ağustosun ilk haftası bekliorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığı silmedim zaten, arka sayfalarda duruyor olmalı.

Alpha bitti, WotLK'in, Vivendi'nin yayımlanan yazısına göre 2009'dan önce gelmesi bekleniyor.

Lechium uzun süredir herhangi bir update yapmadı, sanırım yaz tatilindeler, zaten onun dışında progress yapan bir guild yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın çıksın Wotlk ben razıyım acayip sıkıldım şimdiki oyundan en azından level olayına girer sıkıntımı saçarım.

Dün ilk defa guild'den birini attım neden mi? BR BR diye feryat eden mage'in söylediğini Barkskin sandığı için. Sonra geniş geniş ben bu oyunu 5 senedir oynuyorum dediği için. Verdim kösküyü arkadaşa guild'de beceriksiz adamların nelere yol açacağını biliyorsunuzdur =) Şimdi çıkıp demeyin ki işte biz yeteneksiz ve gamil adamlarla raid ediyoruz çokta memnunuz..

Sabır bir erdemdir de o sabır taşının da bi kırılma noktası var işte gg ;)

Ha niye bunu buraya yazıyorum guild progress felan ya ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...