Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Arkadaşlar, biliyorsunuz bir Sticky'miz var, bu konuyla ilgili. Ancak TBC PvE'sinin bitmesi ve yakında WotLK ek paketinin gelmesi nedeniyle, ilgili başlığı kaldırıyoruz. WotLK için farklı bir yol izleyeceğiz, 10m ve 25m durumları olacağından, iz sürmek çok zorlaşacak. WotLK geldiğinde tekrardan konuşur, tartışırız. WotLK gelene kadar, progress veya üye alım işlemlerinizi, şu ana kadar açmış olduğunuz diğer başlıklara yazarak yapınız. Son olarak eklemek istiyorum, göründüğü kadarıyla Türk guildleri arasındaki yarışı Lechium kazandı :p Hepsine tekrar tebrikler. Başlığı lütfen sataşma, dalga geçme vb. şeyler için kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bakalım yine yeni expension yeni bir dünya :D kendimi aldatılmış orc gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 For Invadoria! Aman dur yav bi an aklım karıştı o.O /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 guildlerin internet sitelerine o baslıktan ulasıyodum ben mesajı silmeseydin keske, kilidi kaldırsaydın sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence de kalmasında fayda vardı hem daha temmuzdayız exp cıkmasına daha var 1-2 ay en az biraz acele olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1-2 ay mı. 5 ay var en az.yeni seneye falan bile getirebilirler. tabi bence bu =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 alpha da değil mi daha wotlk? 3 aydan önce gelmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Alpha sonlandırıldı. Ağustos ayında beta başlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kj kesen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 valla bi lechium gidiyodu onde onlarda muru kesemedi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aluriel said: kj kesen var mi ? o kim :D diyenler bile vardır aslında yeni patchler ile artık 70 olan direk kara gear sonra ssc tk mh bt yapıp kısa yoldan direk sw de alıyor solugu o yüzden bu kadar cok t6 adamlar doldu ve t6 lı char piyasası 400 ytl lere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lorrotar said: 1-2 ay mı. 5 ay var en az.yeni seneye falan bile getirebilirler. tabi bence bu =). Vivendinin raporu vardı şirket beklentileriyle ilgili mmo-champion ada sızmıştı. Wotlk 2008 in 2. yarısında öle de olsa bölede olsa çıkıcak. Oyun bitmemişte olsa çıkarıcaklar. Ki zaten yetişçek gibi gözüküo tbc de 2.5 aydan biraz fazla sürmüştü betası. Şahsen ben wotlk betayı ağustos başlamadan yada ağustosun ilk haftası bekliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 wotlk gelmesi ocağı bulur gibi blizzardın işi belli olmaz gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başlığı silmedim zaten, arka sayfalarda duruyor olmalı. Alpha bitti, WotLK'in, Vivendi'nin yayımlanan yazısına göre 2009'dan önce gelmesi bekleniyor. Lechium uzun süredir herhangi bir update yapmadı, sanırım yaz tatilindeler, zaten onun dışında progress yapan bir guild yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 muru denio lechium :) keser 2 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yarın çıksın Wotlk ben razıyım acayip sıkıldım şimdiki oyundan en azından level olayına girer sıkıntımı saçarım. Dün ilk defa guild'den birini attım neden mi? BR BR diye feryat eden mage'in söylediğini Barkskin sandığı için. Sonra geniş geniş ben bu oyunu 5 senedir oynuyorum dediği için. Verdim kösküyü arkadaşa guild'de beceriksiz adamların nelere yol açacağını biliyorsunuzdur =) Şimdi çıkıp demeyin ki işte biz yeteneksiz ve gamil adamlarla raid ediyoruz çokta memnunuz.. Sabır bir erdemdir de o sabır taşının da bi kırılma noktası var işte gg ;) Ha niye bunu buraya yazıyorum guild progress felan ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 BR ne? :) (bruttalus?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 br ne harbiden ? cr olmasin o combat res anlaminda falan, druidten istiyor ya o bakimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hm olabilir :D ama belki adam diyodur hacı bak ben öldüm barskin at sen de ölme X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 BR ne hakketen yaw. Bu kısaltmalar beni hasta ediyor BlackRock Big Rebowsky BattleRound BetaRun BadgeRun Blackcrow uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 BR = Battle Res anlamında kullanılıyor da bunca kişinin bunu bilmemesini druid oynamamalarına bağlayıp geçeyim en temizi. Konu o değil adamlar res rebirth resurrect kaldır maldır ne aklınıza gelirse söylediler zaten konu arkadaşın mal olmasından ileri gelmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 <---- druid de ilk defa duydum kusura bakma dfg yani oyle bi kısaltmayı rebirth zaten onun adı CR-BR ne bi daha rebirth at demiyenlere atmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 combat res denirdi bizde hep, cr diye yazanlarda olurdu. druid oynmadim main olarak, bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben de CRyi ilk defa BR olarak burda duydum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Battle res? Hımm gözümüm önüne "pırayst" lar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar