Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless Sinyal Zayıflığı Çözümü

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Şimdi kısaca durum şu. Masaüstü bilgisayarıma wireless adaptörü taktım, Airties 201 modeliydi sanırım (evet bilinçsizlik dandiğini almışım).

Modem markası LinkSYS WAG54GS.

Aynı kattaki balkona masaüstü bilgisayarımı koydum, modem de iki oda yanında. Arada 3 duvar olmasına rağmen, sürekli kopmalar yaşıyorum sinyal düşüklüğü nedeniyle. 1 ile çekiyor maximum, genelde 0 da dolanıyor :o

Buna çözüm nedir? Git yeni adaptör almı yoksa başka birşeyler yapabilir miyim? İnternette birkaç ev yapımı süzgeç ile çanak anten yapma gibi şeyler okudum, nedir doğruluğu hiç böyle bi sorunla karşılaşan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ev içinde yapabileceğim fazla bir opsiyon yok Kharon, taşıma şansım yok yani modemi ya da adaptörü. Yeni adaptör almak istemiyorum, zaten D-Link almıştım beğenmeyip Airties ile değiştirdim Teknosa %15 kullanım bedeli kesti :S

Şu donanımhabere bakayım, elektrikçi arkadaşla yapıcaz bakalım birşeyler. 1km ye kadar çıkıyor diyor adamlar çekim alanı :S
Sosyal ağlarda paylaş

powerbus lar var ama aslı astarından pahalıya gelir.

geçen gün bizim iş yerindeki ağa bi' alet bağladım. ip almıyor meret. modeme girdim, dhcp'de ip pool dolmuş, tanıdık bir bilgisayara ip vermiş modem. lan dedim ne oluyor, yazdım msn'den:

-aga sen nerdesin?
-falanca yerdeyim
-ohhaa

yaklaşık 800 metre bir mesafe vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...