Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Selamlar Şimdi kısaca durum şu. Masaüstü bilgisayarıma wireless adaptörü taktım, Airties 201 modeliydi sanırım (evet bilinçsizlik dandiğini almışım). Modem markası LinkSYS WAG54GS. Aynı kattaki balkona masaüstü bilgisayarımı koydum, modem de iki oda yanında. Arada 3 duvar olmasına rağmen, sürekli kopmalar yaşıyorum sinyal düşüklüğü nedeniyle. 1 ile çekiyor maximum, genelde 0 da dolanıyor :o Buna çözüm nedir? Git yeni adaptör almı yoksa başka birşeyler yapabilir miyim? İnternette birkaç ev yapımı süzgeç ile çanak anten yapma gibi şeyler okudum, nedir doğruluğu hiç böyle bi sorunla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yeni al, airties wus300 performans ve çekim alanı bakımından en iyi şu an. 50 ytl gerçi fiyatı diğerlerine göre fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yuksek decibel li antenleri dusunebilirsin. Veya mevcut anteni kablo ile sinyalin daha az bozulacagi bi yere tasiyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 donanımhaber de az maliyetle sinyali nasıl güçlendirirsiniz diye bişeler vardı. karıştır bişeler bulursun kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ev içinde yapabileceğim fazla bir opsiyon yok Kharon, taşıma şansım yok yani modemi ya da adaptörü. Yeni adaptör almak istemiyorum, zaten D-Link almıştım beğenmeyip Airties ile değiştirdim Teknosa %15 kullanım bedeli kesti :S Şu donanımhabere bakayım, elektrikçi arkadaşla yapıcaz bakalım birşeyler. 1km ye kadar çıkıyor diyor adamlar çekim alanı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 En ucuz çözüm tekrarlayıcı koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 wireless kanser yapiyomus!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benim anteni tasi derken kastettigim sey modemi tasima degildi. Ayni zamanda anten gorevi gorev uzatma kablolari var o sekilde antenin daha rahat sinyal gorebilecegi bi yere yerlestirmekti. Ayrica d-link i niye begenmedin, d link ten airties biraz talihsiz bi secim olmus =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 d-link de aynıydı ondan beğenmedim :) bakalım yapıcaz bişiler yaz bitmeden. teşekkürler cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Karag8z said: En ucuz çözüm tekrarlayıcı koymak. repeater işte. Modemle bilgisayar arasında bi başka modemimsi parça. Airties ın bi modeli var. Modemin yolladığı sinyali alıp eko yapıyo, tekrralıyo bu da güçlendiriyo sinyali.. ben evde böyle çözdüm problemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 powerbus lar var ama aslı astarından pahalıya gelir. geçen gün bizim iş yerindeki ağa bi' alet bağladım. ip almıyor meret. modeme girdim, dhcp'de ip pool dolmuş, tanıdık bir bilgisayara ip vermiş modem. lan dedim ne oluyor, yazdım msn'den: -aga sen nerdesin? -falanca yerdeyim -ohhaa yaklaşık 800 metre bir mesafe vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 alfa network un awus036h modeli var, 100 dolar bisi, fakat 2 dbi lik antenle 20 tane falan AP goruyosun, 25 DBI anten taktiginda 100 un ustunde gosteriyormus.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar