Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Apartmana yeni birileri taşındı. 3 - 4 yaşlarında da ufak bi çocukları var. Annem geçenler de çocuğu gördü ve yanımda "Aynı senin ufaklığın" dedi. Hem huy olarak hem görünüş olarak aynı bana benziyormuş. Ufaklık resimlerime baktım ciddi cocuk aynı bana benzio. Bu sabahta ufaklık tek başına merdivenlerden inip ekmek almaya gidiodu. Kucağıma alıp biraz sevdim falan. Tuhaf bi duygu artık çocuğu gördüğümde sanki ufaklığımı görüyormuş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bizim de var burda benim ufaklığıma benzeyen bi velet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben rüyamda görmüştüm. yanımda benim 2 yaşımdaki halim var. gezdiriyorum onu. luna parka gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahah ne guzel ya. annemin bana sana benziyor hali tavrı dediği cocugu sevemedim ben.cok konusuyordu,dayanamadım.annem sonra sen daha cok konusuyordun dilli duduk dedi./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 auahsuahusha dilli düdük ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kuru kokana demez miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dilli duduk akdenizz bolgesinde cok konusan insanlar için kullanılır,kokana neden desin ki acıkla bakayım sizin yore de de oyle mi denior sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dilli düdük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xærø said: Tuhaf bi duygu artık çocuğu gördüğümde sanki ufaklığımı görüyormuş gibi oluyor. "evet, aynı iğrenç şey benim de aklıma geldi" derseniz beni sevindirebilirsiniz haydi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abi ufaklik halime falan diyin, ufakligima benzeyen garip oluyo, hele annen aa tam ufakligina benziyo falan diyince yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dilli düdük lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 baba olma vaktin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bruce Willis'ın aynı konulu filmi vardı Adam bir gün kendi çocukluğuyla karşılaşıyordu. edit: http://www.imdb.com/title/tt0219854/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim ufaklık ulu orta gezmez öyle çıkacağı yeri bilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Lex, the Pedobear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim de kardeşim var küçüklük ikizim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence senn 10 yıl önceki halin geldi etrafında dolşaıyo hani filmlerde oluyo ya asfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benim de başıma gelmişti, 13 yaşımda yaptığım bir hatanın sonucuydu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aushaudhasudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bana benzeyen ufak çocuklar büyüdüklerinde çok süfer insanlar olacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 irin said: dilli duduk hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o çocugu ben kuçaklasam kendi bebeğimis eviyormuş gibi olurdum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Family Guy'da böyle bir bölüm vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar