Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oha beylikdüzü civarlarındayım burda hayvan gibi yağmur yağıyor şu an inşallah devam eder :D (fazla işde olmaz bugün ne güzel :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 erenkoy ve şişlide de güzel yagdı ama durdu. Yağsa hava rahatlasa, üstüne yüzde 2 3 baraj dolsa fena mı olur be ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 açıldı arkadaşım asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cennet'teyim, yağmur critledi burda. İnsanlar yağmur altında çılgın atıyor, bir de bizim cins bir komşu var garajda arabayı fırçalıyor üstünü başını çıkartmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 karaköyden bildiriyorum. HAYVAN GİBİ YAĞIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 maltepeden göztepeye arabayla geldim sahilden silecekler ağladı artık:)o T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 halkalı'da da yolları su baştı şuanda. Neden bilmiyorum ama aklıma birden şakır şakır şakır topiği geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 göztepedeyim bende çıktım koştum yağmuru bulunca. arındım lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar