pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Umarım bu saatte uyanık bir pati vardır ve cevap verebilir. 4-5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım Toshiba dizüstü bilgisayarın fanından tıkırtılar gelmeye başladı. Muhtemelen toz birikmesi oldu veya fanın vidaları gevşedi. Ben de madem garantisi var kendim uğraşmayayım diye teknik servise götürmeyi düşünüyorum. Acaba Vatan Bilgisayar'a mı yoksa Toshiba servisine mi götürsem; bir de bu sorun ne kadar zamana çözülür? (1 hafta derlerse hayatta bırakmam)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vatana goturme cunku onnarda toshiba servise yollucak haftalar surcek. Eger yakinsan kadikoydeki toshiba servisine gotur. Ben inanilmaz memnun kaldim. Yapamadilar yane laptopumu ama 5 kurus para almadilar adam delikanli gibi bu parca bizde tok yurt disinda ismarlarsak 800 milyon deymez 200 300 daha koyar yeni laptop alirsiniz ama siz getirtirseniz ebaydan felan cok daha ucuza gelir dedi. Harbi 282 dolara yane yaklasik 300 mlyona buldum ismarladim parca geldi simdi deistircekler. Yane adamlar ole sokiyim ses gelsinci deil urasiyolar.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hm sahi konusu açılmışken sorayım, toshiba laptopların garanti süresi 2 yıl mıydı 3 yıl mı? Tam 2 sene oldu benimki, gider de 1 ay gelmez diye vermedim hiç servise ufak sorunlarda. Birkaç tekleyen yeri var şimdi aklıma takıldı..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1 ay geri gelmez dye bi durum yok biraz ustune giderseniz aliyorsunuz 1 hafta maxta ama yane durmadan arayin ahaha
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Toshiba tech bunlar da tedarikçi.. kiz arkada$imin laptop unu kullaniyorum, haliyle kahve dokmus zamaninda, actim komple, soktum, temizledim, klavyeyle ugra$mayip kadikoyden buldum aldim ama touchpad yok hicbir yerde, bu elemanlari aradim. var dediler falan 5 gun oyaladilar pzt gelecek depodan dediler. pzt aradim, telefonunuzu kaybetmi$tik pardon dediler, ustune de mal i istediginiz gun ba$kasi cekmi$ o nedenle yurtdi$indan sipari$ vericez diye salladilar. alayina tecavuz edesim geldi. Gittim mouse aldim bluetooth, daha rahat.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sabahtan gittim Vatan bilgisayara (ankaradayım). Kadın bilgisayarı şöyle bir çevirdi, baktı, sanırım tozlanmış dedi. Sevinmeye başladım o kadar uzun sürmez işim sanırım diye, hatta akşam bile alabilirim dedim içinden. Hemen akabinde "normalde 30 gün tamir süresi ama sizin için 15 günde yapılır sanırım" dedi. Ben de koltuğumun altına alıp aleti ortamdan sessizce uzaklaştım... :P Şaka bir yana direk Toshiba servisine götürsem mi acaba. 15 gün bilgisayarsız tatil geçmez ki :D
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yav said: Hm sahi konusu açılmışken sorayım, toshiba laptopların garanti süresi 2 yıl mıydı 3 yıl mı? Tam 2 sene oldu benimki, gider de 1 ay gelmez diye vermedim hiç servise ufak sorunlarda. Birkaç tekleyen yeri var şimdi aklıma takıldı.. vatandan almıştık 2 yıl vatanın garantisi var 1 yıl da toshibanın kendi garantisi var toplam 3yıl ediyor yerinizde olsam hiç uğraşmazdım teknik servisle direkt vatana götürürdüm ve derdim agalar siz uğraşmayın asıl teknik servisine yollayın. ondan sonra dersiniz işte 15 iş günü oldu denkini ver 30 iş günü oldu aynısını ver fln fln fln benim creative mp3 player bozulmuştu vatana götürdüm agalar dedi bunda sorun yok sie pls dedim teknik servisine yollayın siz bakmayın fln dedim adam artizlik yaptı bunda sorun yok boşuna yolluoz vs, 30 iş günü içinde bozuk olan parça değiştirilmişti :) yani vatanda direkt asıl teknik servise gönder diye bir seçenek var
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 3 yılsa sorun yok, eylülde veririm ellerineB)-
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 getirin bana 20 liraya yapiyim laptopunuzu.. $imdiye kadar 5 tane laptop temizledim. 3 u toshibe biri siemens biri hp. toshiba cok pu$t yerlere vida koyuyor. bilmeyen acamaz asdf.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Maksat rekabet ortami olsun,ankaradakiler icin ben 15 liraya yapiyorum. hp toshiba dell ne varsa =P Bu arada ankaradaysan mesrutiyet caddesinde metropol sinemasinin oldugu sokagin basindaki binada 3. katta toshiba servisi var. Ankaradaki diger servislere nazaran iyi calisiyorlar. Hafif bezginlikleri var ama oturup muhabbet edersen iyi adamlar. Fan gibi problemse bi kac saate yaparlar(1 saatlik is aslinda, neyse) Bahcelievlerdeki servise ben olsam goturmezdim, qosmio g30 orda tam 2 ay serviste kaldi. bilgisayar 3 kez gitti hep 20. gun geri dondu. Geldiginin 2. gunu tekrar bozuldu. 30 gunluk servis asimi, ve 3 defada yapilamama durumundan da muaf olundugu icin bilgisayar degisim talebimiz olmadi. Alet bunlar yapana kadar eskidi. Hala da piskin piskin her gidiste yurt disindan parca gelcek en az 3 hafta diyebildiler.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yarın dediğin yere bakacağım KHaRoN, olmazsa giderken tatlı alıp götüreyim :D Bu arada, para filan vermeyeceğim değil mi bu işlem için? Garantisi hala devam ediyor çünkü.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Zannetmem bisey alacaklarini, almamalilar da zaten.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi yide sirf toz temizletceksen servise gerek yok ki abicim git bi marangoza abi kompressoru 2 dakka kullanabivlir myiim de butun delikleren kompressorle ver havayi ben bole temizledim 1.5 senelik laptopu goturdum adamlara adamlar sasirdi grillerin tmeizligine
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 fani bozma ihtimali var o i$lemin. ufak bir ihtimal de olsa..
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sadece toz değil abi benim, fandan çok hafif tıkırtılar da geliyor. Muhtemelen vida filan gevşedi.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya bendeki toshibada da performans düşüklüğü var.fazla ısınıyor.nerde temizlettirebiliriz zaten garantisi gitti ram takarken. sağlam bir temizlik lazim içine aldığımdan beri baktirtmadim.
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 toshiba nin ayrica birde mecidiyekoy de servisi var, iyidir orasi.. bu arada bazi markalarin ve ya modellerin gecici notebook garantisi var. Yani tamirdeyken sana islerinin aksamamasi icin gecici notebook veriyorlar, toshiba-vatan servisini, satisini falan arayip sor derim..
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu laptoplar nasil temizleniyor demin çıkardım 3 tane kapagi ram hardisk ve bişey daha vardi toz falan yoktu tertemizdi.sora vütün vidalari soktum arkadaki ama acamadim gene nerde bu tozlar :S
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sesler son zamanlarda iyice arttı da teknik servise götüreceğim önümüzde hafta. Yalnız kafama takılan bir nokta var. Ben bilgisayarı Vatan bilgisayardan aldım, acaba oraya götürmek yerine direk Toshiba teknik servisine götürsem yine de tamirat yapılır mı? Garantisi, faturası filan duruyor.
Öne çıkan mesajlar