Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 buraya girip yok haklı evet alsdkas laksflk gibi saçma sapan şeyler yazmayın vallaha bu sefer giderim buralardan az önce konumu kilitlemişler cevap yazaman diyor herneyse en yakın arkadaşlarımdan alinin kız kardeşidir fatma kaç yıldır aşıgız arkadaşın bacısıdır diye söyleyemiyom anca gece rüyamda tepinirken fatmayla iyi vakitler geçiriyoz bunların gerçek olması için ne yapmam gerekir aliye ne diyem fatmanın bende gönlü var o kesin de kız korkuyor bişey diyemiyor aliye ali bana demez mi ula oglum yazıklar olsun sana kaç yıllık kardeşimsin bacıma göz dikmişsin tü senin sıfatıya demez mi ben o zaman ne derim ne ederim gardaşlar hele bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kloroform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geldiler said: gece rüyamda tepinirken fatmayla iyi vakitler geçiriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aynı ruyayımı goruyorsunuz? oyle ise cok kral bişi gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya da ali bacımı senden iyisine mi vericem de diyebilir. ya da tüfekle de kovalayabilir. denemeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gardaş. Sevdanın gözü kördür. Fatmaya gönlün düştüyse bu iş bitmiştir. Fatmanın gönlü sendeyse, uygun bi zamanın tezelden Aliye haber uçurasan. İçinde kalmasın daha kötü olur. Seni de hemencik baş göz eder dünya evine sogarız. Sağlıcakla kal. gardaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ali nin telefon nosunu versene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 zegna gardaşım allah seni gönderdi bu adamlar diyolar bana zegnaya söyleyip seni attıracam egomu ne tatmin ediyormuşum ben ne diyorlar anlamıyoum benim rüyalarım çok renklidir gardaş jennifırla britniy bi rahat bırakmıyor ki fatmamı görem her gece her gece ye beni yut beni em beni pesimde jennifır ya bunları geç de yav ben ne yapacam hele onu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bence aliye kiz ayarla. sonra arka kapidan kacarsiniz. sen ve fatma, ali, biz, sonsuza dek mutlu yasadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yalnız dogru demişler. ali demezmi bugun bacıydı yarın gacı mı oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dyunnun biliomuş bu dili meersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gelmişler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya demesi kolay gardaşlar sonrası da var ali dedigim pehlivan gibi adam bide ben evlilik felan düşünmüyom fülört etmek istiyom emip bitirmek istiyom kızı sevdanın içine sıçasan bacı bacı diye dolanıyom da karı takıntı oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dory i dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geldiler said: emip bitirmek istiyom kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dinana bak farklı kültüre anında ayak uydurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya alinin götüne ağaç sokasan o ayı ne anlamiş karıdan kızdan ona kim gelir ya burda dogru dürüst bi sıtrateji verecek insan evladı yok mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 baboli, flöürt ziyana çıkarmış müftü öyle diyor. aman diyim fatmaya kavuşamadan yanarsın. Kavuşsan da Ali ile babası yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fatma ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ftw nedir ya lan yoksa adımın ordan bana mı sövüyonuz ftw nedir ya bıneyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geldilere yanlış yazmışsınız yanlız WTF olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahah title gelmiş adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fatmayı emdigini duyarsa ali sokmasın agacı yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar