Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatmayla aramdaki sorun bi el atın gardaşlar

Geldiler

Öne çıkan mesajlar

buraya girip yok haklı evet alsdkas laksflk gibi saçma sapan şeyler yazmayın vallaha bu sefer giderim buralardan az önce konumu kilitlemişler cevap yazaman diyor herneyse en yakın arkadaşlarımdan alinin kız kardeşidir fatma kaç yıldır aşıgız arkadaşın bacısıdır diye söyleyemiyom anca gece rüyamda tepinirken fatmayla iyi vakitler geçiriyoz bunların gerçek olması için ne yapmam gerekir aliye ne diyem fatmanın bende gönlü var o kesin de kız korkuyor bişey diyemiyor aliye ali bana demez mi ula oglum yazıklar olsun sana kaç yıllık kardeşimsin bacıma göz dikmişsin tü senin sıfatıya demez mi ben o zaman ne derim ne ederim gardaşlar hele bi el atın
Sosyal ağlarda paylaş

Gardaş.
Sevdanın gözü kördür. Fatmaya gönlün düştüyse bu iş bitmiştir.
Fatmanın gönlü sendeyse, uygun bi zamanın tezelden Aliye haber uçurasan. İçinde kalmasın daha kötü olur.

Seni de hemencik baş göz eder dünya evine sogarız.
Sağlıcakla kal. gardaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

zegna gardaşım allah seni gönderdi bu adamlar diyolar bana zegnaya söyleyip seni attıracam egomu ne tatmin ediyormuşum ben ne diyorlar anlamıyoum benim rüyalarım çok renklidir gardaş jennifırla britniy bi rahat bırakmıyor ki fatmamı görem her gece her gece ye beni yut beni em beni pesimde jennifır ya bunları geç de yav ben ne yapacam hele onu de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...