di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Selam, Başım ağrıyor beynim zonkluyor artık, o yüzden googlamaktan vazgeçip buraya döndüm, zira azcık hazıra konmak istiyorum bu konuda. Evde sunucu olarak kullandığım linux (ubuntu 8.04) yüklü bir makinem daha var. Üstüne svn kurdum, yetkilerini ayarladım, kullanıcılarını ve repos dizinini yaratıp ayarlarını yaptıktan sonra svnserve -d şeklinde daemon olarak başlattım. Sorun şu ki anonim erişime izin vermediğim halde windows makine üstünden checkout etmek istediğimde hem şifre sormuyor hem de herhangi bir repository bulunamadı şeklinde bir hata alıyorum. Nedendir acep ? Yanlışım nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ayarlari yaptigin tutorial var mi elinin altinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sadece kurulumu örnek aldığım bir tane var fakat çoğu şeyi kendim yaptım. Direk HTTP üstünden kullanım için Apache ile ilgili ayarlara geçiyordu çünkü. Linki bulup yazayım bi dk. (Diğer makinede haliyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.subversionary.org/howto/setting-up-a-subversion-server-on-ubuntu-gutsy-gibbon-server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 up. Son durum şu şekilde. Belki bilen çıkar; svnserve ile ana repository'yi yayına açabildim. config dosyalarında bir takım hatalar yapmışım. epeyce uğraştırdı fakat sonunda oldu. sonrasında ana repository (repos) altında başka bir repository yaratıp yine ayarlarını ilkinde yaptığım gibi yaptım fakat auth error alıyorum. komik olan şu ki yanlış bir şifre ya da olmayan bir kullanıcı girdiğimde tekrar girmemi istiyor, fakat o repository'ye ait kullanıcı adı şifre ikililerinden doğru birini girersem karşıma file tree geliyor fakat ekranda hata mesajı olarak auth error'u okuyorum. anlamadım cidden bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahanda çözdüm. config dosyasına repository adını yanlış girdiğimden oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Biraz alakasız olacak ama çok yararlı olabilir: http://www.assembla.com/ diye bir site var. Ücretsiz SVN, Wiki, Trac, Tickets vb hizmetler veriyor. Bir süredir kullanıyorum. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Public projeler için pek rahat olur ama müşterilere ait işler için ne kadar güvenilirdir, ne kadar kullanılısıdır acep ? Bir de müşteri de kabul etmez sanırım bunu. O yüzden bir opsiyon haline getiremiyorum şu an için ama güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ücretli ve garantili hizmetleri de var. Ama tabii işin ciddiyetine ve güvenlik derecesine göre değişir. Ne kadar garantili de olsa bazı işleri yerel bilgisayarda yönetmekten başka çare olmuyor haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o zaman svn falan kasacagina, gforge un image ini indir, vmware altinda calistir, tam bir development platformun olsun, musterilerede daha iyi hizmet ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar