Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

svn server kurdum fEkat ..

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Başım ağrıyor beynim zonkluyor artık, o yüzden googlamaktan vazgeçip buraya döndüm, zira azcık hazıra konmak istiyorum bu konuda.

Evde sunucu olarak kullandığım linux (ubuntu 8.04) yüklü bir makinem daha var. Üstüne svn kurdum, yetkilerini ayarladım, kullanıcılarını ve repos dizinini yaratıp ayarlarını yaptıktan sonra svnserve -d şeklinde daemon olarak başlattım.

Sorun şu ki anonim erişime izin vermediğim halde windows makine üstünden checkout etmek istediğimde hem şifre sormuyor hem de herhangi bir repository bulunamadı şeklinde bir hata alıyorum.

Nedendir acep ? Yanlışım nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

up.

Son durum şu şekilde. Belki bilen çıkar;

svnserve ile ana repository'yi yayına açabildim. config dosyalarında bir takım hatalar yapmışım. epeyce uğraştırdı fakat sonunda oldu.

sonrasında ana repository (repos) altında başka bir repository yaratıp yine ayarlarını ilkinde yaptığım gibi yaptım fakat auth error alıyorum.

komik olan şu ki yanlış bir şifre ya da olmayan bir kullanıcı girdiğimde tekrar girmemi istiyor, fakat o repository'ye ait kullanıcı adı şifre ikililerinden doğru birini girersem karşıma file tree geliyor fakat ekranda hata mesajı olarak auth error'u okuyorum.

anlamadım cidden bu işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Public projeler için pek rahat olur ama müşterilere ait işler için ne kadar güvenilirdir, ne kadar kullanılısıdır acep ?

Bir de müşteri de kabul etmez sanırım bunu. O yüzden bir opsiyon haline getiremiyorum şu an için ama güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...