Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Efem şimdi ben pc den müzik yayını yapıyorum. Dolayısıyla ses olmaması gerkiyor diablo da. Oyun içinde sorun yok ama menudeki ses kapatılamıyor. Var mıdır yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben bütün sesleri kıstım oyunda sadece tıklama sesi geliyo şimdi o fıjup diye single player a falan tıkladığında çıkan ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Onlarda olmayacak.Hiç birini istemiyorum. Hepsi kaka. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oyuna girdiğinde single player a tıklarken 3 saliseliğine sesi tamamen kısıp tıklayıp giricen sonra açıcan başka çare yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bnette bunu bir komutu vardı. /nomusic sanırım. tabii bnetteysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aranan kan bulundu. sesleri kapat menude ctrl+m yap oluyor. Ayrıca Dinan a teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar