=) Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Benden başka yaşayan yok sanırım bu problemi ya yeni aldım oyunu tüm hayallerim yıkıldı resmen :P oynanmıycak derecede lag oluyor oyunda yok mudur bi çözümü ? 4mbit netim var ama huzurum yok resmen :D geçen bi türkle maç yaptım onda hiç lag yoktu sorun nerde anlamadım bi türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gh3 varken we2008 alırsan böyle olur işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahah gerçeğini çalıyorum oyununu napiim die düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nickin gibi çok gülersin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sorun oyunda sende deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar