ripe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bildiğiniz wow oynuyabileceğim cafe varmı Cumhuriyet meydanındayım prestij cafe var basaa güzel neti var ama oyun bozuk...acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Prestij cafe bu sivas caddesi üzerinde merdivenle aşağı inilen cafe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hayır değil...2 katta almer in karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sivas caddesi üzerinde Akbankın karşısında mutasyon internet cafe var. Orada vardı wow. Ama bilmiyorum hala var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahh düzelttim repair ile ama 300 mb dowload gerekiyor : orası nasil bir yer...bodrum katında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Pek bodrum sayılmaz. Dota wow falan oynanan bir cafe. Ama caddeden 1 kat alta iniyon işte. Pek gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mutasyon internet cafe... yaratıcı isimmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aman tanrım su an burdayım wow falan yok üstelik tualet "b.k" kokuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tuvaletin ne kokmasini bekliyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ciddi misin şaka mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Tuvalet kokmaz ergenekonun işidir o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Drakkahn said: Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Yanlış koku alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arma said: Drakkahn said: Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Yanlış koku alıyorsun. söylendiği gibi koku belli.. bok kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben boka yönlendirmedim. Bildiğim wow oynanan cafeye yönlendirdim :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 #1 Cafe'den oynama #2 Oynarsanda Account'u kaptırınca ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Innuendo said: tuvaletin ne kokmasini bekliyorsun ki? uhdsfsao iptal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 öyle bi ortamda maus ve klavyeye dokunmak cesaret ister bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geffen said: Arma said: Drakkahn said: Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Yanlış koku alıyorsun. söylendiği gibi koku belli.. bok kokuyor bu kadar alinti yatigim icin ozur dilerim ama geffen sahane yakalamis, gozden kacmasin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Nefr said: geffen said: Arma said: Drakkahn said: Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Yanlış koku alıyorsun. söylendiği gibi koku belli.. bok kokuyor bu kadar alinti yatigim icin ozur dilerim ama geffen sahane yakalamis, gozden kacmasin istedim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Zergling said: Nefr said: geffen said: Arma said: Drakkahn said: Arma said: O cafede bir sürü wow oynayan adam görmüştüm. Silmiş olmaları çok düşük bir ihtimal. Komplo kokusu alıyorum. Yanlış koku alıyorsun. söylendiği gibi koku belli.. bok kokuyor bu kadar alinti yatigim icin ozur dilerim ama geffen sahane yakalamis, gozden kacmasin istedim +1 sağolun duran toplara iyi vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Quote olayını devam ettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hahah koptum ya cok ii muhabet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 www.uyari.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar