Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dell'den yeni laptop serisi "Studio"


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

15" model


17" model








Özellikle Latitude, Inspiron ve XPS serileriyle tanıdımığız Dell dizüstülere yeni bir aile daha katıldı. Studio serisi dizüstü bilgisayarlar adeta Inspiron ve XPS'nin harmanlanmasıyla ortaya çıkmış: Kasa tasarımı XPS'yi andırıyor fakat içindeki donanım XPS standartlarının biraz altında kalıyor. Dell'in bu seriyi yaratmaktaki amacı HP Pavilion, Sony VAIO ve Acer Aspire'a etkili bir rakip çıkarabilmek. Yani orta düzey dizüstü bilgisayar pazarında önemli bir paya sahip olmak istiyor.

Bu bilgisayarlar için yedi farklı renk seçeneği sunulacak. Bunun yerine isterseniz farklı renk kombinasyonlarını da seçebilirsiniz. Dikkat çekici diğer tasarım özellikleri arasında LED arka aydınlatmalı ekran, Blu-ray sürücü seçeneği, dokunmatik kontroller ve EV-DO Rev A kablosuz bağlantı yer almakta.

15.4" ve 17" boyut seçenekleriniz var. Boyut farkını direkt ürün adından da anlayabilirsiniz: Dell Studio 15 ve 17. Dell Studio 15'de standart olarak 2.0 GHz Intel Core 2 Duo T5750, 2GB bellek, 160GB sabit disk ve Intel GMA X3100 tümleşik grafik yongası yer alıyor. Dell Studio 17 ise ekran boyutu dışında 256MB kapasiteli bir ATI Mobility Radeon HD 3650 ekran kartı ile küçük kardeşinden ayrılmakta. Fiyatlar yurtdışına baktığımızda oldukça makul. Studio 15 için 800, 17 için ise 1000 Dolar isteniyor. Umarız ülkemizde de bunun gibi fiyatlardan satılırlar. Çünkü özellikle 17" boyutundaki bir dizüstü bilgisayarı ülkemizde 1000 Dolar altında bulmak biraz zor.

CNet'in ayrıntılı incelemesi için tık

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...