Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 shuTdoWnX said: büyük istanbul depremi olursa pati neolcak lan 2-3 gün kapalı kalır sonra açılır biraz korkarız ama geçer sonra. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 akdenizde olan depremin kuzey anadolu fay hattıyla alakası yok (hepmiz deprem uzmanıyız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yav ben depremi seviyorum yani öyle 7 küsür 6 küsür gibi sallayanı değil tabi cana zarar gelmesini değil ama böle 3-4 güzel abi ya alttan hafif hafif sallanması güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Allah koru yarab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 DeadSkinMask said: yav ben depremi seviyorum yani öyle 7 küsür 6 küsür gibi sallayanı değil tabi cana zarar gelmesini değil ama böle 3-4 güzel abi ya alttan hafif hafif sallanması güzel.. saçmalama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Madcat said: shuTdoWnX said: büyük istanbul depremi olursa pati neolcak lan 2-3 gün kapalı kalır sonra açılır biraz korkarız ama geçer sonra. hey allahım. cık olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 DeadSkinMask said: yav ben depremi seviyorum yani öyle 7 küsür 6 küsür gibi sallayanı değil tabi cana zarar gelmesini değil ama böle 3-4 güzel abi ya alttan hafif hafif sallanması güzel.. Derdi başka bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar