Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 shattered halls da gerçekten kaliteli türk guildleri var teki bt de dierleride sanırım casual takılan guildler ama sh biraz boştur az insan vardır ama kaliteli insanlar vardır genelde ben orda theorycraft guildindeydim yaz nedeniyle dağıldık ahh be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 khala said: wow oynayan kesim yalnız bu kesimden kisilerden olusmuyor mendozaya hak veriyorum bu konuda typo evet 8 senedir wow oynayan usta konuştu.sen sanırım wow un ilk çıktığı zamanla burning legionda falan oynamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bence Frostmane'de bulunan patiler Stormscale'e ransfer olmalılar ki beraber pvp falan yapalım. Axedice kör topal pvp yapıyor, felaket. -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Evet abi, üç beş kişi frostmane e geçeceğine biz hepimiz bi 50 kişi falan stormscale a gidelim. http://img264.imageshack.us/img264/9528/facepalm3zp9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Fail ötesi serverda oynamaktansa giderim durotar'da prolarla duel yapar kendimi geliştiririm. Cyclone > Misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar