Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 haha rıch ıse her turlu lıfe vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Nomak said: Fayr mage ve molten core değişik bir sevdaymış. Bu multi box işide değişik sevda. fire magein mc de sıkıntı çekeceği çok az yer var. 60da fire mage problem değildi. 70de hiç olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dworgian said: dipnot: molten core denemesi failed adam düşünmüş molten core yapmayı hatta sistemi de toparlamış gibi ama sonradan vazgeçmiş bu sevdadan. ayrıca tanksız gidicekmiş aklı sıra 39 fire mage 1 healer ile. garip tabi. ama aynı adam 5 man zaten yapıo ve 10 man deniodu en son. boss 39 mage arasında zigzag çize çize yatar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geffen said: Nomak said: Fayr mage ve molten core değişik bir sevdaymış. Bu multi box işide değişik sevda. fire magein mc de sıkıntı çekeceği çok az yer var. 60da fire mage problem değildi. 70de hiç olmaz buna da +1 daha tbcnin başlarında 15 kişi falan toplanıp mc yapalım dedik. majorhomoya kadar geldik, summonlayacak su yoktu. o kısma kadar fire mageimle deli dps yapmıştım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 SS'leri duruyodu o run'ın da HDD patlayınca yalan oldu :/ Fire spec.le 1.ydin sen galiba asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Nomak said: Fayr mage ve molten core değişik bir sevdaymış. Bu multi box işide değişik sevda. nubiş hatamı düzeltim frost mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 mc 40 box yapmak isteyen amcanın yazısı: 40box bu da konuyla ilgili topic: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Item droplarında kavga çıkıyomudur ki :D ben alıcam, yok sen alımıcan bana lazım asdasad :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar