Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 he yani c/c++/c# bilan adam kadar assembly bilene ihtiyac var da, zor geldigi icin kimse ogrenmiyor, oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sizce ne öğrenmeli ya bu aralar dil öğrenmeye hevesim var . Hiç programlama dillerine girişmemiştim . html css bide orta düzeyde actionscript bilgim var . Bunlarıda web tasarıma fln kasarım diye öğrenmeye kalkışmıştım sonradan soğudum . Ne öğrenmeli sizce ? web tasarım , programlama vs. farketmez hani bişeye yarar olması düşüncesi olsa iyi olur . Birde yanına zilyon tane daha farklı dil gerekmezse daha iyi olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mum_Chamber said: he yani c/c++/c# bilan adam kadar assembly bilene ihtiyac var da, zor geldigi icin kimse ogrenmiyor, oyle mi? cevabi kendin vermissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ilk sayfayi okudum.. Bence PHP den basla, her yerde her zaman paraya donusturebilecegin bir dil. Java gibi bir dilden baslarsan her yerde paraya donusturemessin. Yani bir banka ogrenci bir adami Java biliyo diye istihdam etmez. Ama PHP bilirsen , iyi bilirsen her zaman proje bulursun. Kaliteli adam o kadar az ki bu piyasada.. MS urunleri icin bisi diyemeyecegim, fakat kendini MS e baglama derim. Yarin .NET i birakir yeni dil cikarir onu ogrenmek zorunda kalirsin. Open Source bir dile yonelmen en mantiklisi ve bu diller en cok paraya cevirebilecegin alanlardir.. Ruby yi falanda birak daha mature dillere yonel. PHP bile mature sayilmiyor dha Ruby ogrensen bi isine yaramaz, kalirsin. Eglence icin ogreneceksen bilmiyorum ama meslek yapacaksan bos bir dil. edit: eski bi topicmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar