Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Cocker (6 aylık) Yuva Arıyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu haftasonuna kadar yuva bulunması gerektiğinden dolayı evlat edindirme servisi ile birlikte bir de buraya açıyorum, kimse kusura kalmasın :) Neden haftasonuna kadar derseniz köpeğe şu an bakmakta olan eğitmen bu haftasonu tatile çıkıyor ve bir şekilde bu köpeği bir yerlere bırakması gerekecek. Benim içim biryerlerde telef olmasına razı gelmiyor. Hatta şu an kaldığı ortam bile duygusal olarak onun için çok kötü zira bir ev köpeği bahçede yaşıyor. Daha 6 aylık olduğundan onu çok sevecek birilerine ihtiyaç duymakta.

Aşağıda resmini gördüğünüz yavrucağı almak isteyenler benimle temasa geçerlerse bir şekilde bahsettiğim eğitmen ile temasa geçmesini sağlarım. Yavrunun bütün aşıları tam ve belirli başlı komutları belirli bir düzeye kadar biliyor.

Çok mutlu bir yuvası olan bebişimizin ailesi amerikaya taşındığından bu eğitmen vasıtası ile 400 YTL'ye çok iyi bakacağına emin olduğu bir vatandaşa vermiş. Ancak arkadaşlar amerikaya gittikten sonra yeni sahibinin eşi olay çıkartmış ve köpeği geri verdirmiş. Hali ile parayıda geri aldıklarından bizim eğitmen cebinden 400 YTL vermiş olmuş. Yoksa bu para kimsenin kar amacı ile istediği bir şey değil.

6 aylık erkek yavrucağa ben bakarım diyen biri varsa çok sevineceğim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...