Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 İcq'u messenger ile çöpe attıktan sonra Opera'yı keşfettim bu da explorer'ı silip atıo 1-Exploeredan çok daha hızlı(bana öle geldi) 2-Pop-up pencerelerini önlüyebiliyor 3-Skinleri çok hoş 4-Bilgi girilen sayfalarda yani üye olurken fln bi kere giriyorsun dierlerinde sağ tuş şak die bilgilerini otomatiq girio 5-Maillerine ulaşabiliyorsun(daha denemedim) 6-Tüm tuşları ayarlanabilir 7-Yeni sayfa açınca start çubuunda cıkmıo gereksiz yer kaplamıyor 8-Java fln herşeyi desteklio bi sorun çıkarmadı 9-Sözlüğü war bi stedeki yazıyı seçip çoğu dile çevirebiliyor(Türkçe yoq) Ama anlamadıım bi sebepten dolayı forumlarda sorun çıkardı bağlı deil gözöküourum ama yeliq işlemlerine girince de bağlı gözküourum neden banlamadım[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 20 August 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bonus tarafından 20 August 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Devam edeyim - x ve y tuşları sayfalarda ileri geri işi görüyor, baktığın her sayfayı geçici olarak kaydediyor. 50 sayfa sonra seri bir şekilde x'e basarak hiç gecikmeden 1. sayfaya geri dönebiliyorsun - inanılmaz pratik kısayol tuşları var daha da atayabiliyorsun - henüz yüklenmemiş resimleri bile kaydedebiliyorsun - kesinlikle daha hızlı - kendi download arabirimi var, ayrıca getright vs gerekmiyor. (aslında gerekiyor siz bilirsiniz) - alışınca çok seviyorsun. Ben diğer gezginlere duygu beslememiştim. bununla duygusal bağ kurdum. 3.0'dan beri kurarım her makineme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ben "Avant Browser" kullanıyorum. Çok da memnunum, ama anlattıkların çok hoşuma gitti opera yı da deneyeceğim. Avant'ın da çok hoş özellikleri var. -Tek bir pencere içinde bütün sayfalarını gösteriyor. -Birden sayfa açılış sayfası koyabiliyorsun. -kendi arama özelliğiyle google dan arama yapılabiliniyor. -kullanımı int. exp. dan daha kolay. -pop-up engellenebiliyor.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Tek bi penrcerede hepsini açma, googledan aratma onlar da war sölemeyi unutmusum birden fazla homepage nası oluo ki[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 mesela bende anasayfa paticik, bir de ikincil ana sayfa yahoo mail koydum. Avant'ı her ilk açışında bu iki sayfayı otomatik açıyor[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 özellikler tamam da hız olarak ie den iyi olduğuna emin misin? windosta tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ewt bariz daha hızlı yaw belli edio[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bu threadi okuduktan sonra kurim dedim dün akşam kurdum çok memnunum scrolla basınca sağa sola gitmiyor onun dışında pek bir probleme rastlamadım hız konusunda mükemmel.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 dw için bir link verebilecek varmı?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 download.com dan arat bulursun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 iki ilavem daha var. - "save windows" inanılmaz işe yarayan bir özellik. Pek çok opera kullanıcısı bu özelliğini bilmiyor. Şudur: Mesela webferret ile bir arama yaptınız (veya googleda veya bilmemnerede). 750 sayfa buldu. Başladınız bunları açmaya. Copy paste ederek ilerliyorsunuz işiniz biteni kapatıyorsunuz vs vs. Tam işin ortasında bilgisayarı kapatman gerekti ama tıklaya tıklaya açyığın, açtıklarının linklerinden bulduğun 15-20 web sayfası var. Explorerda yapabileceğin, teker teker hepsini bookmarklamak. Ama operada "save windows" diyorsun. Tekrar açtığında "open" diyip .win uzantılı dosyayı açıyorsun. Çattt! eski sayfaların tam karşında. - 1 de kötü yan: Bankalara giremiyorsunuz. En azında işbankası ve garantiye girip işlem yapamayacağınızı söyleyebilirim. haa bir de "open from last saved" seçeneği var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Sadece iş bankası we Garanti deil Yapı Krediye de giremiosun dierlerine de girmez herhalde[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Yani yedekte explorer bulundurucaz - ama surf opera ile olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bende son surumunu kurdum bıraz once. Barız sekılde hız farkı var. Cok daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 opera superdir, uzun suredir kullaniyorum, halen memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar