Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Olsada yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oyyy narın çekirdeklerinin burukuluğunu hissederken, ağızda sütlacın sütünün o enfes tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güllaç hangisiydi ben hep karıştıorurm o silsileyi. edit: hah tamam iftar sofralarını süsleyen tatlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Eternalus said: oyyy narın çekirdeklerinin burukuluğunu hissederken, ağızda sütlacın sütünün o enfes tadı. naptın hoca sen ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Eternalus said: oyyy narın çekirdeklerinin burukuluğunu hissederken, ağızda sütlacın sütünün o enfes tadı. Zaten canım istiyordu. İyice ağzım sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 gül suyu koyuyolar ya uyuz oluyorum iğrenç oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Olur mu yav. Pi paket olsa siler süpürürüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben de gül suyuna gıcık olurdum güllacın. bi gün anneme gül suyu olmadan yaptırdım. iğrenç bişey oldu. o gül suyunun tadına katlanıp yiyorum normal güzelim güllacı artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 gül suyu çok leş bişey ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben sivilcelere iyi geliyo gul suyu diye duydum koydum pamugaboyle suratyimasurdum hayatimin en igrenc 10 dk siydi daha fazladayanamadim zaten kendimi yuruyen gullac gibi hissediyodum sildim rahatladim gul suyusadece gullac a yakisir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hacı yağı iyi geliyomuş sivilcelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ama hacı şak şak bakkaliyesinden alacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sevgilimin adı gül bikere ona güllAÇ dedim tokat yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 amuheuehauhuhruehauhaeuhakeuhuaheda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güllaç iftardan sonra iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güllaç hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bravo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ühühü. İstiyom. Sevilmez mi güllaç yaa. Fıstıklı cevizli farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güllaç severim ama içinde gül suyu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 HAYATIMDA HİÇ GÜLLAÇ YEMEDİM yemelimiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 urmesque said: güllaç hiç sevmem. bu uzaylıdır ha.. visitors.. V güllaç en muhteşem tatlılarımızdan birisidir. siz en sevdiğiniz tatlıyı düşünün.. heh ondan 2kat iyidir.. hele ondan 5kat iyidir. güllaç bi zerdeden iyi değildir. zaten iyi yapılmış bir zerdeden iyi olmak kimin haddine! iddia edeni vurur öldürür sonra döver bi de boğmaya çalışırım ve en son çamaşır makinesine atarım ki bu leke ancak temizlensin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güllaç facia bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 10 tepsi yerim çıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 GwindonSurion said: HAYATIMDA HİÇ GÜLLAÇ YEMEDİM yemelimiyim? Cevap veriyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 abi bi kere hafif bi tatlı. şekerli olanlar başımı ağrıtıyor benim. mesela kimi yerler bi baklava yapıyo, şeker dolu. güllaçı en çok soğuk sevmek ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar