dkkd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 burda char satisi fln oluyo sanirim nette bildiim yasakdi nebula da yasak charini satmaya calisanlari banliyolar di bu bi oyun be pazar alaninda char yerine sw yada baska bisiler satilsin .. ticaret sitesi deil burasi oyun sitesi bence char satimini yasaklayin saygilarila...[signature][hline]cs oynamayi biliyosaN ben1e kapisCan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Satılan charlar diil accountlar öncelikle orjinal server accountları zaten ilegal bişi yok ortada[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 nbl accountu satmak buradada yasak zaten[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bunuda bi tek sen düşündün zaten..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Gilean, 13 February 2004 11:15 tarihinde demiş ki: bunuda bi tek sen düşündün zaten.. nedir ki bu tersleme. biraz ılımlı yaklaşın kardeşim ![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Nebula accountu satımı Nebula hoş karşılamadığı için burada da yasak, çünkü Nebula'nın kararına saygı duyuyoruz. Bunun dışında özellikle bir yasak konulmayan serverların accountları satılabilir, bu uygunsuz bir durum değil; ama hiç rstlamadım öyle bir satışa şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dkkd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Server: Eclipse Main char: 10x Mastered main character ... Su an Doctor & Teras kasi... Buffbot olarak kullaniyorum 100k kadar para var 2m e kadar satilabilen rare artifacty si var... ALt char: Jedi initiate, 4 1 1 1, ismini cok az türk biliyor ve bilenler kimseye solemez... Ayrica bir 3rd gen lightsaber var update edilmeden once 2 kez slicelandigi icin su anda cok kaliteli condisyonuda full.. 1 force crystal 1 de twin force crystal i var ayrica birde kray pearl mevcut.. baya kaliteli bir krayt pearl... Full conditionlu composite armor var kaliteli... 300k kadarda para var... p.s: 2 karakterde femaledir.. ilgilenen olursa öms atsın swg jedi accountlari fiaytları hakkında bilgi sahibi olmak siterseniz ebay.com da swg jedi diye arama yapmanız yeterli.. ---- bunu yazan kisi kim o zmn kendi accuntunu satiyo benim bildiiim pazar alanin da sagadece itemler evler atlaf fln satilir burda telefon satan adama kdr hersey var adam 7210 ununu satiyo benim bildigim bunlar gereksiz konular (ultima icin) ve gereksiz konu acildigi icin forumlardan uzaklastirilmasi gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dkkd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pazar alaninda acilan forumlarin hepsini okumamistim baktim ve olamaz dedim ultima disinda ne varda ultima pazar alaninda geziyo :) bunnlari konu disina yazsalar daha iyi olur kanaatimce.. adam ultima sitesinde sony monitor satiyo bundan ilerisi olamass ya.. euheuh Eminonu ne donmus bu site bunun cezasi forumdan "ban" lanma olmalidir bence siz bence eminonu diye bi bolum daha acin onda yazsinlar... ii geceler-gunaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iyi de bu pazar alanı sadece uo ile ilgili bi bölüm değil ki? tamam uo accountlarını da satarsın (bi nebula account satışına izin verilmiyo burada) item da satarsın. swg accountunu satmak da gayet doğal bi olay. telefon da satılır cd çalar da satılır hede de hödö de.. bu bölüm zaten onlar satılsın diye açılmış uo ile pek alakası yok.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dkkd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu pazar alanin in uo ile ilgili seyler icin olmasi lasim baska seyler satanlar icin ayri bi yer olsa item alacaklar satanlari gorebilir ben burda item satan kimse goremiyorum birinin kedisi kaybolmus onu ariyo uo sitesinde bunlar diger bolumune girer uo ile ilgili olmayan hersey diger bolumune girer (en azindan ole yasiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iyi de burası uo sitesi değil? ultimatr forumları değil ki burası paticik forumları.. uo ile ilgili meseleni oynadığın sharda göre osi ya da free shard bölümüne yazarsın bu bölümün esas amacı milletin kullanılmış eşyalarını satabilmesi. bu kapsama uo accountları da girer tabi de yani sadece bununla ilgili bi bölüm değil. öyle olması da lazım değil. çünkü burası bi uo sitesi değil..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: dkkd, 14 February 2004 00:57 tarihinde demiş ki: bu pazar alanin in uo ile ilgili seyler icin olmasi lasim Ciddi mi? Biz gözden kaçırmışız, sen ilk mesajda yakalamışsın helal =] Yahu nerenden çıktı UO için olduğu? Burası genel pazar alanı, bak tanıma ne yazıyor? "Genel ikinci el alım-satım..." Hani UO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 dkknd, forumlara ultimatr.com dan değilde paticik.com dan girersen sanırım sorun kalmayacak, burası sadece uo sitesi olmayı bırakalı yıllar olduda :) yani istersen klozetini bile söküp burda satabilirsin[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar