dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 lan yeter dingo. salak sacma yazip durma surada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Saçma salak yazan sensin keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ciddi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bu konuyu diri tutan benim ulan. Daha konuda iki elin bir parmağını geçmeyecek kadar mesajı olmayan adam kalkmış salak saçma yazma diyor bana. o-<-< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu diri tutman bir şey değiştirmiyor. Oyun açıldığında, konu malafat gibi dirilir. Tanımadığın etmediğin insanlar hakkında abuk subuk konuşuyorsun. Yapma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hahah adam konuyu sahiplendi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Rapper yordun yemin ederim aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper biraz sakin ol bence agresyona gerek yok iki kelam ediyoruz aramizda arkadaslar sizde üstüne gitmeyin çocugun fazla tartismadan güzelce konusalim surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 RRa said: Konuyu diri tutman bir şey değiştirmiyor. Oyun açıldığında, konu malafat gibi dirilir. Tanımadığın etmediğin insanlar hakkında abuk subuk konuşuyorsun. Yapma bunu. Çok şeyi değiştiriyor. Bu konuda hiçbir emeği olmayan adamın kalkıp da konuyu diri tutan birine "saçma salak konuşma" demesi saçmalık. Oyun açıldığında konu zaten dirilecek. Önemli olan, oyun açılmadan konuya bir şeyler katabilmek. Oyun açıldığında her şey ortaya çıkacak zaten. Lan kimin hakkında abuk subuk konuşmuşum? Orda bi adama göt oldun dedik, olay oldu. Ne var lan bu kadar büyütecek? Her ortamda geçen bir kelime o. Sen bana nah çeken Recep İvedik fotosu atınca bir şey olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aquila said: hahah adam konuyu sahiplendi lan. Sahiplenirim tabi lan. Ben burda harıl harıl sayfalarca mesaj yazarken siz ne boka yarıyorsunuz? O kadar sayfa milletle konuştuk mesela, sen o zaman nerdeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 konuya emek ne oluyor. ? okumak bir emek degilmi .. ilk kez gordum sunu. konuya emek veriyorum o vermiyor. nasil bir cikarim bu boyle. okuyoruz iste bizde. okuduklarimizdan hoslanmamisiz ki yazmisiz sana karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yoruldum yemin ediyorum ben de, uğraşamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ben rapperin iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum, her ne kadar onunla şakalaşsam da kalbinin de kırılmasını istemem. Evet konuya da kendince bir emek vermiş, doğru. Şimdi konuya takılanların sakinleşmesi zamanı. Yoksa bu şakalaşmalarımızın sonu güzel bitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: simdi baktimta sen marauderine isim bile bulamayn beyinsiz bir seymissin ilk foruma geldiginde.. degismemis bir sey sanki. isim falan lazimmi cukune falan ? :D cok ayip kanuni cok. Merak etme, mesajın diğer sekmede olduğu gibi duruyor liseli. Mesajını silerek kurtulamazsın. Asıl isim bulmanın beyinsizlikle alakasını kurman senin beyinsizliğini gösterir koç. Bir halttan çakmıyorsun bari kendini rezil etme. Birisinin yaratıcı olmaması onun beyinsiz olduğunu göstermez. Ayrıyetten ben Marauder'ıma nick bulamıyor değildim, istediğim şekilde nick bulamıyordum. Yoksa şimdiye kadar tonla nick yarattım kendime ait. Hepsi de cool nicklerdi. Ama Marauder'ıma uygun bir nick bulamadım. Ayrıca konsantrasyon eksikliği olan birine, yeterince yaratıcı olmamasından dolayı beyinsiz olduğunu söylemek beyinsizliğin en büyük göstergesidir. Neyse daha fazla yazmayacağım liseli, daha fazla uzatmadan kaybol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ahahah.. neyse ben yazdigimdan pisman olmus silmistim ama mal arkadas dert etmis. konsantrasyon eksikligimi var sende ? rapper256 nickinden anlamaliydik bunu. uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: konuya emek ne oluyor. ? okumak bir emek degilmi .. ilk kez gordum sunu. konuya emek veriyorum o vermiyor. nasil bir cikarim bu boyle. okuyoruz iste bizde. okuduklarimizdan hoslanmamisiz ki yazmisiz sana karsi. Ulan okumak ne zaman bir emek oldu? Bir şeyi okumayı emek olarak görmek ancak bir korsan CD'cinin "ben de emek veriyorum, oyunları CD'lere yazdırıyorum" demesinden öteye gidemez. Hangi okuduğundan hoşlanmadın da dreagloth beni eleştirdiğinde ona (tu) yaptın? Ben sana bir şey mi dedim de beni ezercesine moda bu ifadeyi kullandın, soruyorum sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 sevgili rapper ben sana, tanımadığın insanlar hakkında abuk subuk konuşma derken, "sen onun kim olduğunu biliyormusun hüeett" tarzında yazmadım, işin en sonunda kendini rezil edersin diye söylemiştim. liseyi 30 sene önce bitirmiş adama, liseli diyorsun. bu sana bir şey kazandırmayacağı gibi anca seni rezil eder. hadi lütfen uzatma artık bu atışmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Adamın yaşını açık ettin ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ulan kusura bakma. soruna cevap vermiyorum.. sen kendi soruna duymak istedigin cevabi ver ben onaylarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 biz 14 yildir foruma yazarken sen nerdeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: ahahah.. neyse ben yazdigimdan pisman olmus silmistim ama mal arkadas dert etmis. konsantrasyon eksikligimi var sende ? rapper256 nickinden anlamaliydik bunu. uzgunum. Kim mal kim değil yazdıklarından belli oluyor genç, kasmana gerek yok. Bir hırsla yazdığın mesajı yazdığından pişman olmanın tek nedeni banlanacağından dolayı yaşadığın göt korkusudur. rapper256 nick'im internet ortamına ilk girdiğim zamanlardan kalma. O zaman internet ortamına yeni girdiğim için ve çocuk olduğum için nick bulma konusunda zorluk yaşamış ve ilk aklıma gelen nick'i koymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar