GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: :D Göt oldun mu? :D facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 3d printer 500 dolara dustu. bu is icin ideal.. kendin boyayacaksin tabii oda keyifli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GokTuRK said: rapper256 said: :D Göt oldun mu? :D facepalm Uza lan göt oldun, edebinle susmasını bil, noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 büyüksün reyiz üşüyoruz sensiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: rapper256 said: RRa said: çizgifilm denince neden aklına bugs bunny geliyor, çizimle yapılan film gelsin lütfen Kes. Çizgi film dediğin 2 boyutlu olur, animasyon 3 boyutlu. -_- sadece bunu okudumda yazdiklarindan :) oyle cikarim oldu.. Yanlış çıkarım yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 baska nasil cikarim olabilir o cumlenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Üşüyceksiniz tabi olm, ben en büyüğüyüm, ben kralım, en çok bana soracaksınız, saksı değilim ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 2 boyutlu animasyon yok demediğim çıkarımı yapılabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 iyide senin dedigin animasyon tanimina ters oluyor. ben sana odunla animasyon hazirlarim yani. 3d animasyon desen anlasilir olacak. animasyon cok genis bir yelpaze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 üfff space marine nasıl oluyor onu bilmiyorsun chaos nasıl olmuş bilmiyorsun şimdi grey knight desem bilmiyorsun tüm hepsini baştan mı anlatalım aga sana. FB GS maçı değil ki bu? alex vuruyor gol oluyor rapçi kardeş ceza geliyor bağırıyor sonra mimimi maamam maykrofon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var. aradığın figürü buldum sana kanka burdan buyur salvation said: buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun. http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nasıl benim dediğim animasyon tanımına ters oluyor? Yav dedik ya orda animasyon dediğin 3D olur diye, daha neyin peşindesin? 3D animasyon deyince ne değişecek? Odunla animasyon hazırlarım demenden de hiçbir şey anlamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bosver sen. senin figur guzelmis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Anlat lan. Anlatsan klavyenin tuşları parmaklarına mı yapışır pis herif. Space Marine nasıl oluşuyor biliyorum lan ayrıca. İmparator'un genlerinden Primarch'lar yaratılıyor, Primarch'ların genlerinden de Space Marine'ler. Chaos da, Horus Heresy'de mi ne oluyor galiba da, Horus Heresy ne onu bilmiyorum. :D Grey Knights dediğin Chapter değil mi olm? Chapter'ların hepsinin gücü aynı değil mi? Daha doğrusu Chapter'ların hepsi eşit güçteki marine'lerden oluşmuyor mu? Grey Knights mı deviriyormuş yani Space Marine'in 5 katı boyutunda olan Chaos Champion'larını? Anlat ulan, hepsini baştan anlat. Ne üşengeç, pis adamlarsınız lan siz. Millet satırlarca çeviri yapıyor para kazanıyor, arkadaş hiçbir karşılık beklemeden çeviri yapıyor, forumlarda bir sürü insan satırlarca yazılar yazıp, insanları bilgilendiriyor. Forum değil mi ulan burası? Forumun amacı yardımlaşma değil midir? Beyefendinin işine gelmiyor lore anlatmak. Üşengecin kralı adam. FB-GS maçı değil bu, buna yardımlaşma deniyor GokTuRK kardeş 40 Göktürk'lü geliyor, düşmanı biçiyor, sonra Gök Tanrı onları kutsuyor yeaaaaahhhh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ne içiyorsan geliyorum banada ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 RRa said: rapper256 said: Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var. aradığın figürü buldum sana kanka burdan buyur salvation said: buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun. http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg Benim figürlerle işim yok yalnız. Senin daha çok işin oluyordur o figürlerle. Hatta dur hatırladım, geçen bir figür arıyordun sen. O aradığın figürü buldum. burdan buyur http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/10/26/fft104mm1961209.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: bosver sen. senin figur guzelmis gercekten. Kimin figür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Wolas said: ne içiyorsan geliyorum banada ver Sen ne saçmalıyorsun olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper bir dışarı çık nefes al lütfen, soluksuz mesaj atıyorsun. Birde samimi olmak için yazdığın şeyler çok göze batıyor, arkadaşlar ses çıkarmıyorsa muhtemelen efendiliklerinden. Az sakin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 RAPÇİİİİİİİİİİİ NE İÇTİİİİİİİİİ NE SAÇMALIYORSUN ZORUNA MI GİTTİİİ OOOO OOOO OOOO YEEE YEEE YEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 @drea : (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ee millet yazıyor, biz de yazmayalım mı yani? Samimi olmak için yazdığın şeyler çok göze batıyor derken? Göt oldun dememi mi kastediyorsun? Yahu ne var onda? Onun nesi göze batıyor? Kendi aramızda takılıyoruz şurda. :D Arkadaşlar ses çıkarmıyorlarsa muhtemelen efendiliklerindenmiş. Çıkarsalar ne diyecekler? Hayır bir şey deseler de alınmam, zira orda trollediğim çok belli. Ayrıca benim en sevmediğim şey olan trollenme ve dalga geçilmenin bana karşı ölümüne yapıldığı halde ses çıkarmıyorsam, bana nah hareketi çekilen resim atıldığı halde ses çıkarmıyorsam, ban yemek istemediğimdendir. Eğer ben milletin her ciddi bir şey sorduğumda, benimle, beni insan yerine koymayarak trollediklerinde bir şey demiyorsam -ki sen bilirsin, bu konuya geldiğimden beri bana karşı olan trollenme bitmedi-, onlar da sen göt oldun, sus dediklerimde bir şey demeyecek, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 RRa said: RAPÇİİİİİİİİİİİ NE İÇTİİİİİİİİİ NE SAÇMALIYORSUN ZORUNA MI GİTTİİİ OOOO OOOO OOOO YEEE YEEE YEEE Kafası kıyak olan sensin olm burda. Ota boka cihazını buldum, aradığın figürü buldum diye altına nah çeken Recep İvedik fotosu koyan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: @drea : (tu) Ne drea lan ne drea? Sana bir şey mi dedik biz? Hemen yavşa mod bir şey dedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar