Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

üfff space marine nasıl oluyor onu bilmiyorsun chaos nasıl olmuş bilmiyorsun şimdi grey knight desem bilmiyorsun tüm hepsini baştan mı anlatalım aga sana. FB GS maçı değil ki bu? alex vuruyor gol oluyor rapçi kardeş ceza geliyor bağırıyor sonra mimimi maamam maykrofon!!
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var.

aradığın figürü buldum sana kanka

burdan buyur

salvation said:

buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun.

http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Anlat lan. Anlatsan klavyenin tuşları parmaklarına mı yapışır pis herif. Space Marine nasıl oluşuyor biliyorum lan ayrıca. İmparator'un genlerinden Primarch'lar yaratılıyor, Primarch'ların genlerinden de Space Marine'ler. Chaos da, Horus Heresy'de mi ne oluyor galiba da, Horus Heresy ne onu bilmiyorum. :D Grey Knights dediğin Chapter değil mi olm? Chapter'ların hepsinin gücü aynı değil mi? Daha doğrusu Chapter'ların hepsi eşit güçteki marine'lerden oluşmuyor mu? Grey Knights mı deviriyormuş yani Space Marine'in 5 katı boyutunda olan Chaos Champion'larını? Anlat ulan, hepsini baştan anlat. Ne üşengeç, pis adamlarsınız lan siz. Millet satırlarca çeviri yapıyor para kazanıyor, arkadaş hiçbir karşılık beklemeden çeviri yapıyor, forumlarda bir sürü insan satırlarca yazılar yazıp, insanları bilgilendiriyor. Forum değil mi ulan burası? Forumun amacı yardımlaşma değil midir? Beyefendinin işine gelmiyor lore anlatmak. Üşengecin kralı adam. FB-GS maçı değil bu, buna yardımlaşma deniyor GokTuRK kardeş 40 Göktürk'lü geliyor, düşmanı biçiyor, sonra Gök Tanrı onları kutsuyor yeaaaaahhhh!!
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

rapper256 said:

Lan o değil de bu Space Marine'ler nasıl yeniyor Chaos'ları? Adamların koskoca, bir Space Marine'in 5 katında Champion'ları var.

aradığın figürü buldum sana kanka

burdan buyur

salvation said:

buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun.

http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg

Benim figürlerle işim yok yalnız. Senin daha çok işin oluyordur o figürlerle. Hatta dur hatırladım, geçen bir figür arıyordun sen. O aradığın figürü buldum.

burdan buyur

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/10/26/fft104mm1961209.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Ee millet yazıyor, biz de yazmayalım mı yani? Samimi olmak için yazdığın şeyler çok göze batıyor derken? Göt oldun dememi mi kastediyorsun? Yahu ne var onda? Onun nesi göze batıyor? Kendi aramızda takılıyoruz şurda. :D Arkadaşlar ses çıkarmıyorlarsa muhtemelen efendiliklerindenmiş. Çıkarsalar ne diyecekler? Hayır bir şey deseler de alınmam, zira orda trollediğim çok belli. Ayrıca benim en sevmediğim şey olan trollenme ve dalga geçilmenin bana karşı ölümüne yapıldığı halde ses çıkarmıyorsam, bana nah hareketi çekilen resim atıldığı halde ses çıkarmıyorsam, ban yemek istemediğimdendir. Eğer ben milletin her ciddi bir şey sorduğumda, benimle, beni insan yerine koymayarak trollediklerinde bir şey demiyorsam -ki sen bilirsin, bu konuya geldiğimden beri bana karşı olan trollenme bitmedi-, onlar da sen göt oldun, sus dediklerimde bir şey demeyecek, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...