thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Arkadaslar arattım ama bulamadım eger bir yerde varsa flm cok ozur diliyorum ben bir help menu indirdim ama nebula deil oyun içinde owner arkadasımız page'e giderken ben (admin) ve gm arklar gidemiyor you cant... diyor acaba sorun nerede yardımcı olusanız sewinirim
hamzaabi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nebula nın kini kullan daha rahat edersin
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 oda binbir turlu sıkıntı millet yuzbinlerce page atmıs zati yaparım yapmasına da makine bnm evde deil arkdasta o da ne kdr yapabilir bilmiom anlamaz fazla scriptlerden de...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 tamam başka GM in baktığı page seb bakamazsın . sen sadewce başka page e bakabilirsin . bu bir bug deilki help menu ile alakası da yok[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar