Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanga

bao

Öne çıkan mesajlar

Genelde, hele hürriyet ve sabah gibi herkesin takip ettiği gazetelerde çıkan haberlerin, köşe yazılarının konu dışına taşınmasını gereksiz bulurum.

Ama bunu paylaşmadan geçemeyeceğim.

said:

Tangalı Hırsızlar

Komşu polisin ihbarı üzerine basılan evde üç genç aynı yatakta çıplak uyurken bulundu. Evde çok sayıda çalıntı eşya, hırsızlıkta kullanılan malzemeler ile üçlünün tangalı fotoğrafları ele geçti.

FATİH’te oturan bir polis memuru, evinin önüne sürekle farklı marka otomobiller park edilmesinden şüphelendi.

Kapıyı kırıp girdiler

Savcılıktan izin alan polisler, önceki gün operasyon için düğmeye bastı. Kapıyı kırarak eve giren polisler, Nurettin K. (28), Nurullah B. (30) ile İbrahim Veysel Y.’yi (25) aynı yatakta çıplak uyurken gözaltına aldı. Aramalarda, çalıntı pek çok eşyanın yanı sıra hırsızlık çetesi üyelerinin plajda çekildikleri tangalı fotoğrafları da ortaya çıktı.

Üçü de tutuklandı

Aynı yatakta uyurken yakalanan Nurettin K., Nurullah B. ile İbrahim Veysel Y. sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandılar.

Ne pis çeteymiş ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
ABİ BEN İSİMLERE DİKKAT ETMEMİŞTİM.

NURULLAH, NURETTİN, İBRAHİM DİYE GAY Mİ OLUR, HAY ALLAHIM NE HANZO ADAMLAR VAR YA.

- sevgilim evlenince kaç çocuğumuz olsun?
- ayten sana bişey sölicem. sanırım ben gayim.
- aklını başına topla be adam! adın nurullah bi kere nasıl gay oluyosun ayol?!
- 5 çocuğumuz olsun ayten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...