kemalke Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Slm Millet Ben Coldox Lvl:163 (Şimdilik) Ma.. Yaw Team Yapacaz Adam Gibi Memleketdaş Yok Ortalarda.. Anlaşılan Pek Türk Oyuncusu Yok Henüz. Bana Mesaj Atın Numaram /tell coldox Mesajınız :))) Tem Yapak Ortalığı Dağıtak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 coldox turk oyuncuklari tanir bilir, biz de onu taniriz. sen kimsin ki? yeni mi devraldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 coldoxun forum nicki Shesshi zaten sen kimsin?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: kemalke, 25 Mart 2003 13:38 tarihinde demiş ki: Slm Millet Ben Coldox Lvl:163 (Şimdilik) Ma.. şimdilik demiş no panik :P[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 şimdilik level 163 demiş yani yakında 163+ olucam demek istemiş ( bunun no panicle alakası ne ? :) ) coldox daha 1 gün önce ao forumunda mesaj attıda o yüzden soruyoruz bizde[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne [Bu mesaj Popeye tarafından 25 Mart 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Coldox bir süre önce accountu bu arkadaş ile beraber kullanmaya başladı. Ben 160 oldum akşam beraber takılırız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shesshi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 hehe bi karisiklik olmus, solemistim ya size sIkIldim oyundan diye :) arkadasta oynayayim mi dedi bende acc bosa gitmesin diye vermistim bi kac ay once, gecen gunde ogrenmek istedigin bisi olursa paticik.com u oku forumlari oku felan dediydim :) neyse bundan sonra karisiklik olmaz insallah burada da ayni acc kullanicaz heh.[hline]Coldox [martial Artist] Clan Dead Figther!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Popeye, 25 Mart 2003 16:02 tarihinde demiş ki: şimdilik level 163 demiş yani yakında 163+ olucam demek istemiş ( bunun no panicle alakası ne ? :) ) panik havası sezdim o yüzden öyle dedim :) haklısın ben yanlış anlamışım ehuehu[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalke Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Eh Be shesshi Şimdiden Forumları Birbirine Kattık.. En iyisi sen öle ben böle kalım!... :)[hline]Coldox [martial Artist] Clan Dead Figther!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: kemalke, 25 Mart 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Eh Be shesshi Şimdiden Forumları Birbirine Kattık.. En iyisi sen öle ben böle kalım!... :)[hline]Coldox [martial Artist] Clan Dead Figther!.. fighter deil miydi dorusu ya[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalke Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ehuehuehue Haklısın Sen Söyleyince Farkettim :-O[hline]Coldox Clan Dead Figther Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: kemalke, 26 Mart 2003 09:02 tarihinde demiş ki: Ehuehuehue Haklısın Sen Söyleyince Farkettim :-O[hline]Coldox Clan Dead Figther hala deıstırmemıssın :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalke Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Cheater, 26 Mart 2003 16:56 tarihinde demiş ki: said: kemalke, 26 Mart 2003 09:02 tarihinde demiş ki: Ehuehuehue Haklısın Sen Söyleyince Farkettim :-O[hline]Coldox Clan Dead Figther hala deıstırmemıssın :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan O Mesajdan Sonra Değiştirdim :-O[hline]Coldox Clan Dead Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar