Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 O klavye yaşıyor mu lan hala dsadsafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hea teknosadan beraber aldımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 O klavyenin kendi ekosistemi var yalnız. -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 arada bi dış etmenler ekosisteme zarar veriyo ama(kola,soda,gazoz,nescafe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya klavye alıcam da önce denemk istiorum.dokunma hissi,yumuşaklığı falan.o yüzden alamıyorum yeni klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ışıklı tercih et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Killer said: ya klavye alıcam da önce denemk istiorum.dokunma hissi,yumuşaklığı falan.o yüzden alamıyorum yeni klavye git bi laptop al en koalyı df yada microsoft curve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lebdab sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 KALAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DOTAYA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 burdan ne zaman kalkıcagım belli diil bi de üstüne 2 tane film indiriyorum dgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Killer said: BEKLENEN AN KLAVYEM!!!! klavyemi görmek istediğinden emin misin? zayıf biriysen senin için iyi olmayabilir sittin sene klavyelere dokunamassın hayatın kararır psikolojin bozulur evini terkeder varoşlarda yaşarsın said: intihara teşebbüs edersin hayatın mahvolur buraya kadar geldiysen cidden korkmuyor ve merak ediyorsun o zaman sana klavyemi gösteriyorum hazırsan eğer al hasta ruhlu adam. edit: aa dur lan benim klavyenin resmi vardı onu buliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aha buldum hadi len tuşum var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mulgear6 said: Killer said: ya klavye alıcam da önce denemk istiorum.dokunma hissi,yumuşaklığı falan.o yüzden alamıyorum yeni klavye git bi laptop al en koalyı df yada microsoft curve mulgear açı milletin netini insafızca kullanıp 2 film indiriyor sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 klavyeye kafa atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar