Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 buarada torrent sitelerinden birindeki nod32de tiskinç bir adware var (mininovada en çok downloadu olan nod32 torrentiydi sanırım) adını hatırlamıyorum ama format atınca bile gitmediği oluyor (eğer birden fazla diskin varsa ve sen sadece windowsun olduğu diske format atarsan). Baya kasış bir adware adını hatırlamıyorum ama dikkat et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ana ben antivirüs konusuna mesaj attım yeni konu açtı bu ne be lol. şimdi diyeceksiniz yeni konuya basmışındır ama başlık bile girmedim o nerden geldi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 paticikteki ilk zamanlarımda ben de böyle bişey yapmıştım. konu ismi yazmam gerektiğini söylediğinde, bazı forumlar öyle olduğu için(kimisi post'a isim vermeni istiyo ya) şüphelenmemiştim. direkt mal gibi menüye düşmüştü. sonra benden daha mal bikaç kişi geldi ve +1 dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi üyeye mal dedi. ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar