Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Güzele bakmak sevaptır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 konu bağlandı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Xo said: Güzele bakmak sevaptır de. o da dayak cennetten çıkmadır desin ilişkileri meclis sıralarına dönsün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 cerebralis said: Xo said: Güzele bakmak sevaptır de. o da dayak cennetten çıkmadır desin ilişkileri meclis sıralarına dönsün:D ahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sesu said: sanırım ben anlamadım yaptığın şey sadece başka kızlara bakmak mı yoksa başka şeyler de mi yapıyosun :D yani sadece bakıyosan allah kolaylık versin..sevgilin hiç mi erkeklere bakmıyo acaba sokakta ya öyle kadınlar varki resmen bak diyor yanı böyle bakmasan bile bakıyorsun yani bende anlamıyorum yani neden baktımı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 olay sadece başka insanlara bakmaktan ibaretse bu karşındaki insanın kendine olan güven eksikliğini gösterir bence. tamam birinin güveninin kazanmak kolay bir şey değildir ama yanlış bir harekette bulunduktan sonra. güveninin suistimal edicek bir şey yapmadıysan sorun olmaması gerekiyo. bence otur açıkla başka kızlara bakmanın bir şey ifade etmediğini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: sesu said: sanırım ben anlamadım yaptığın şey sadece başka kızlara bakmak mı yoksa başka şeyler de mi yapıyosun :D yani sadece bakıyosan allah kolaylık versin..sevgilin hiç mi erkeklere bakmıyo acaba sokakta ya öyle kadınlar varki resmen bak diyor yanı böyle bakmasan bile bakıyorsun yani bende anlamıyorum yani neden baktımı:D asduhasd doğrudur..ben de bazen oha hatun taşmış türü yorumlar yapıyorum sevgilime bak bak falan diye ama git karı bul da demiyorum tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla ben bile bakıorm ne yalan söliim eheue:) bak ama çaktırma,hatuna bak taşmış die sevgiline gösterirsen komplekse girer,oha ben çirkinmiyim de ben yanındayken onlara bakıo bu der..bu da kendine güvensizliii getirir..bu da aşırı kıskançlıı:) böyle böyle sürer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sesu said: asduhasd doğrudur..ben de bazen oha hatun taşmış türü yorumlar yapıyorum sevgilime bak bak falan diye ama git karı bul da demiyorum tabii :) ilgi ile alakalı diğer topicte dediğim gibi "erkek adam kar üstünde yürür iz bırakmaz" bişeyler eksikse ilişkide yapıcak adam boş durmak gerginlik yaratır yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ps:yorumlarımda bir cinsiyet karıştırması olmuştur:D kusura bakmayın yeniyim buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 herşey güzellik mi canım? hiçbirimiz dünya güzeli diiliz ki tabii ki de bizden güzel yakışıklı insanlar olucak ama karşıdakinin seni seçmiş olmasının da bi nedeni var sonuçta..shutdown bence sevgiline bunu hissettirmelisin bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Vay canına konu nerelere gelmiş. Bu arada, efenim bazı arkadaşlar bazı kelimeler sarfetmişler, iltifat olarak kabul edip teşşekkürlerimi sunuyorum kendilerine. Bunların haricinde, yapılması gereken, bir başka bayana baktığınızda, bunun cinsel bir istek, ya da duygusal bir olay olmadığını aksine, yalnızca görüş alanınızda olduğunu ya da , üzerindekileri kız arkadaşınızın üzerinde daha güzel durabileceğine inandığınızı felan söyler ve onu buna inandırabilirsiniz. Basit bir işlemdir. Bir iki iltifat, laf cambazlığı olayı çözer. Örneğin; Çok taş bi hatun geçti, her şeyiyle mükemmel. Siz bakıyorsunuz. K : Kız kafanızdan tutup kendine çevirdi. Aşkım ne bakıyorsun ya dedi ? E : Bebişim düşündümde, bence o pantolan sana daha çok yakışırdı. K : Yakışırdı tabii. E : Öpücük. Tüm dertlere devadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sesu said: herşey güzellik mi canım? hiçbirimiz dünya güzeli diiliz ki tabii ki de bizden güzel yakışıklı insanlar olucak ama karşıdakinin seni seçmiş olmasının da bi nedeni var sonuçta..shutdown bence sevgiline bunu hissettirmelisin bi şekilde qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 baluu aşk doktoru olmuş sfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Baluu said: Basit bir işlemdir. Bir iki iltifat, laf cambazlığı olayı çözer. Örneğin; Çok taş bi hatun geçti, her şeyiyle mükemmel. Siz bakıyorsunuz. K : Kız kafanızdan tutup kendine çevirdi. Aşkım ne bakıyorsun ya dedi ? E : Bebişim düşündümde, bence o pantolan sana daha çok yakışırdı. K : Yakışırdı tabii. E : Öpücük. Tüm dertlere devadır. vovvv babo sen biliyon bu işleri +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama ve baluu resmen şeytanmışsınız siz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sechil said: Llama ve baluu resmen şeytanmışsınız siz yaa X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Baluu said: Vay canına konu nerelere gelmiş. Bu arada, efenim bazı arkadaşlar bazı kelimeler sarfetmişler, iltifat olarak kabul edip teşşekkürlerimi sunuyorum kendilerine. Bunların haricinde, yapılması gereken, bir başka bayana baktığınızda, bunun cinsel bir istek, ya da duygusal bir olay olmadığını aksine, yalnızca görüş alanınızda olduğunu ya da , üzerindekileri kız arkadaşınızın üzerinde daha güzel durabileceğine inandığınızı felan söyler ve onu buna inandırabilirsiniz. Basit bir işlemdir. Bir iki iltifat, laf cambazlığı olayı çözer. Örneğin; Çok taş bi hatun geçti, her şeyiyle mükemmel. Siz bakıyorsunuz. K : Kız kafanızdan tutup kendine çevirdi. Aşkım ne bakıyorsun ya dedi ? E : Bebişim düşündümde, bence o pantolan sana daha çok yakışırdı. K : Yakışırdı tabii. E : Öpücük. Tüm dertlere devadır. 35 iQ'ya sahip bir kizla birlikteysen super taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Wissy Bu devirde 35 IQ'lu kız mı kaldı yaa, yoksa hep sana mı denk geliyor ? ikidir, üçtür, beştir, arkamdasın, sürekli bir çaba, sataşmaları'nın çoğuna yanıt vermedim, benimle problemin ne onu bile bilmiyorum, seni tanımam etmem, ama varsa bir şikayetin, çözme'nin yolu bu değil ciyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 35 ince rakam. Aman. Sevgilimin yaninda elalemin poposunu kesmeyecegimden oyle triplere girmeme gerek kalmaz da iki ayak ustunde yurumenin otesine tasimissa bir kadin kendini, o bebisleri yemez. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 burda bile ayar kasıyonuz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 heyt burası benim kişisel topiğim gidin garbıçta ayarlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ayar degil be dostum. Yaninda birinin poposunu kesip de `pantolon sana daha cok yakisirdi.[ho?]` ile kurtaracagin sevgiliye gider seker cikolata alirsin yine kurtarirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Peki sen kiza guveniyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar