deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Artik hergun 3-4 saatimi yolda harcamaktan biktigim icin universiteye yakin yurt aramaktayim. Bahcesehir Univ'de okudugum icin Besiktas'da 1-2 kisilik odalari olan yurt aramaktayim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ev tutsan beşiktaşta daha mantıklı değil mi daha ucuza bile gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ev kesinlikle daha iyi istanbul içinde. Kampüs nerde ona göre tavsiye verelim. İlla yurt diyosan bi fikrim yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 beşiktaşta içerlere doğru 1-2 kişilik evler çok pahalı olmayabilir bi bakın bence. bi de en iyi özel yurt bile çok iyi olmayabilir (kurallar boğabilir o açıdan dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ama evler 1 milyardan basliyor ve dogalgaz elektrik falan cok masrafli olur. tabii siz 1-2 kisilik kirasi uygun evler biliyorsaniz o da cok makul olur. edit:ayrica en iyi ihtimalle 2 arkadasla eve cikabilirim. 4-5 kisi olamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şuan haberdar değilim ama zaman zaman 500-600 milyonluk 1+1 ev olabiliyor tabi beşiktaş gibi bir yer için oldukça ucuz bir fiyat o. ama sen de haklısın tabi genelde ''kalınabilir'' nitelikte evler 2+1 1 milyardan başlıyor. tabi bunun dediğin gibi doğalgazı hırsızı şusu busu yemeği falan da bıktırır insanı. ama yurt dediğinin de 12den sonra gelirsen almayız, odana karşı cinsten biri giremez birisi girdiği zaman kapın açık kalacak gibi sıkıcı uygulamaları olabiliyor en azından nispeten daha rahat olanlarını aramakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 "özel yurt" nasıl bir şey olur bilmiyorum ama, yurtta kalan tanıdığım bir sürü kişi var ve okulun kendi yurdu değilse abuk paralar istiyorlar hep. örnek vereyim : benim evin iki apartman ötesinde özel yurt var liseden tanıdık başka birinin kaldığı, adam 1.5k ytl veriyor aylık, 2 odada 5 kişi kalıyorlar. elektrik vs dahil sadece fiyata benim evin kirasının da ucuz olduğu söylenemez de 2.5+1 evde 2 kişi çok daha ucuza kalıyoruz, elektrik vs yi toplasan kişi başı 1.5 u asla bulmuyor. beşiktaşta 500 600 e kalınabilir 2+1 evler olduğunu duymuştum da gidip bakmadım hiç. erkenden aramaya başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Cemaat yurduna git. Bedava + kola turka ve bakla seanslari yapiyorlar. Sabahin korunde namaz icin kalkmak zorundasin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1+1 lik evin kirasını 800 yapmak isteyen ev sahibim yüzünden beşiktaş'tan taşınmak zorunda kaldım. beşiktaşta izbe bodrum katlar 600 650 den başlıyor. yıllardır oturduğum semtimi ne kadar sevsem de artık paragöz, çirkef ve de cadaloz ev sahiplerini zengin etmekten sıkılmıştım. ah azizim ne sen sor ne ben soliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar