Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas'da ozel yurt tavsiyesi

deli gomleði

Öne çıkan mesajlar

şuan haberdar değilim ama zaman zaman 500-600 milyonluk 1+1 ev olabiliyor tabi beşiktaş gibi bir yer için oldukça ucuz bir fiyat o. ama sen de haklısın tabi genelde ''kalınabilir'' nitelikte evler 2+1 1 milyardan başlıyor. tabi bunun dediğin gibi doğalgazı hırsızı şusu busu yemeği falan da bıktırır insanı. ama yurt dediğinin de 12den sonra gelirsen almayız, odana karşı cinsten biri giremez birisi girdiği zaman kapın açık kalacak gibi sıkıcı uygulamaları olabiliyor en azından nispeten daha rahat olanlarını aramakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

"özel yurt" nasıl bir şey olur bilmiyorum ama, yurtta kalan tanıdığım bir sürü kişi var ve okulun kendi yurdu değilse abuk paralar istiyorlar hep. örnek vereyim :

benim evin iki apartman ötesinde özel yurt var liseden tanıdık başka birinin kaldığı, adam 1.5k ytl veriyor aylık, 2 odada 5 kişi kalıyorlar.

elektrik vs dahil sadece fiyata

benim evin kirasının da ucuz olduğu söylenemez de 2.5+1 evde 2 kişi çok daha ucuza kalıyoruz, elektrik vs yi toplasan kişi başı 1.5 u asla bulmuyor.

beşiktaşta 500 600 e kalınabilir 2+1 evler olduğunu duymuştum da gidip bakmadım hiç. erkenden aramaya başla bence.
Sosyal ağlarda paylaş

1+1 lik evin kirasını 800 yapmak isteyen ev sahibim yüzünden beşiktaş'tan taşınmak zorunda kaldım. beşiktaşta izbe bodrum katlar 600 650 den başlıyor. yıllardır oturduğum semtimi ne kadar sevsem de artık paragöz, çirkef ve de cadaloz ev sahiplerini zengin etmekten sıkılmıştım. ah azizim ne sen sor ne ben soliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...