karhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fiyat olarak: 400YTL. düşünüyorum. Arkadaşlar EU-Jaedenar Serverında Dwarf Holy Priest. Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=GossuElxir Master Alchemy : Tum flasklar, tüm protection potionlar,destruction ve heroic potion felam zengin icerik :P Alchemy---------375 Herbalism-------375 Cooking---------375 Master Fishing--375 (Turnuvadan alınan iki itemda mevcut olta ve trinket. Balık olabilirsiniz :) ) Ustunde T6/T5/T4 MH ve BT den alınan itemler mevcut. Archimonddan staff gibi.Nise linkte mevcut zati. Tum dungen keyleri mevcut.MH a exalted.BT patch cıkmadan once attuned idi.Okadar ugrastık bi patch yalan oldu. Zamanında naxxa bile attuned olmustuk ama nasip olmadı. :). Mother Sharaz icin 4 parca shadow protection gearada sahip olacaksınız.300-330 arası bi shadow protection oluyor.Arası diorum pot flask ve yemek bufflarıyla değişior. Elemanı dps olarak cok kullanmadım ama DPS icin shadowm form icin full epic gearada sahip.Karazhan ve ZA itemleri. Bankada 2,6K Gold mevcut. Bankada yine cicek bocek badge ler, felam filam mevcut.2 adet transform yapan trinket mevcut. Epic flymount sahip. epic kedi,keçi :D Nether drake questleri baslattmıstım.Kasmaya usendim.İletişim için: MSN: ikarhan[at]hotmail[dot]com YIM: ikrhn[at]yahoo[dot]com ICQ: 5588297 GSM: 05333540675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Migrate acık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 su an icin bedava bir karakter transferi mumkun deil.Paralı tabikide mumkun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 balık olmak nasıl bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sorma birader kas kas bir yere kadar oyun bitmior balık olduk kus olduk genede yok abi yalan olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Fiyat olarak: 400YTL. düşününemiyorum artık, meleket sartlarınıda goz onunda bulunduruyorum 350YTL. yapıyorum 2 senelik emek var burda yokmu talep kacmaz bole karkater :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kaçar kaçar insanlar domuz pisliği toplayarak alıcak onlardan daha iyi itemleri çok zor artık satman gogo e-bay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 WotLK öncesi itemlerin hiçbir fayda getirmeyeceği için, onlara güvenme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Haklısınız galiba, wotlk öncesi yapılcak is değil bu, wotlk preorderda zati, bırakamıcaz anlaşılan oyunu.Sosyal yasam yine felç olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar