heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Kıbrısta eğitim nasıldır arkadaşlar hayat pahalımıdır? bide okul puanıyla beraber ea2 den 230 puan almışım (barajı geçtim) acaba kıbrıstaki üniversitelerden birine kayıt yaptırabilirmiyim? cevaplar için tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 turkiyedekileri pek sevmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Kıbrıs'ta yapamayıp dönen çok gördüm .En iyi üniversitesi doğu akdeniz dir. Askerlikten kurtarmak değilde eğitimi için gidiyorsan gidilesi tek üniversite Doğu Akdeniz diyebilirim. Birde Odtü Kıbrıs açıldı geçen sene oda özel üniversite ama nasıldır hiç bilmiyorum. Acaba ismini kullanıp parayı götürmek içinmi açmışlar bende merak ediyorum :) Yaşama gelirsek tam sana göre bir yer. Benzin,Alkol ucuz süper desende . Olay yiyip içmeye gelince tersine dönüyor(yaşam pahalı yani). Kaşarıda boldur. Çok plazma gider kızlara çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 plazmasi olana kizlar teklif ediyomus kibrista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 peki puanlar ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bugün aradım 204 le almış en son doğu akdeniz üniversitesi uluslar arası ilişkiler yokmu kıbrısı bilen tanıyan bana yardımcı olacak kimse yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 interneti nasıl acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kktc vatandaşı olmak için ne gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 En az 5 yıl orada kalmak, yada evlenmek diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kktc'nin tc'si sende vardır herhalde, kk'ı da 2.5 yılda alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ODTÜ kıbrıs güzel ama odtü kadar zor okuması öle özel ayrıcalıgı yok egitim sistemi aynı o yüzden daha kolay bi üni sec birde odtü kıbrıs biraz uzak merkeze falan ama türkiyedeki özellere bak fiyatları hemen hemen aynı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 arkadaşlar kktc de eğitim ve doğu akdeniz üniversitesi ile ilgili herşeyi bana pm atarak sorabilirsiniz. Barajı geçen herkes her puandan muhtemelen her yere girebilir daü'de. KKTC'de yaşam zordur.Hayat pahalıdır eğer ilk defa ailenizden uzak yaşıcaksanız hayat neymiş yahu diyebilirsiniz. aylık 600 ytl ile geçiniyorum ben,daü bilgisayar mühendisliğindeyim. ilk dönemi dondurup 2.dönemi okudum yani 1'in 2sindeyim şuanda. yurt fiyatları okul yurtları 1000 dolarla 3000 dolar arasındadır. okul dışında da bi kaç özel yurt mevcut( mesela benim kaldığım 2600 dolarlık yurt okula biraz uzak ama gerçekten süper ) yemek için günde 20 milyon harcarsınız eğer dışarıdan yerseniz. marketten alıp evde takılırsanız daha ucuza olabilir tabi. Eğitim kalitesi bakımından kıbrısta daüden başka bir yere gitmenizi asla tavsiye etmem,hem sıkılırsınız hem de yazık olur. kumara,karı kıza,bettinge sarmayın,elinde 1 hafta ekmekle gezen adam dolu burası,parayı ota boka yediren. hiç bir şeye özenmeyin. para biriktirin araba almaya çalışın :) başka sorunuz varsa p.m de atabilirsiniz msn verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bi de internet konusuna değineyim. okuldaki yurtlarda dönemlik 35 dolar verip internet alabilirsiniz. ama o interneti kullanamazsınız genelde,çok yawaş girer sitelere,download 3-5 kb ile yaparsınız. eşit dağılım yoktur şansınıza eşşek gibi de gelebilir,arkadaş mis gibi wow oynuodu başka bir arkadaş web sitesi açamıodu vs. benim yurtta 512 k var 50 milyon veriyorum aylık mesela okul dışı hizmet. okulun içinde wireless var 1-2 yurtta çeken onda da 16 gb sınırlı 1mbit 100 milyon mu neydi. vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar