Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

varmı mızıkacı olupta öğrenci isteyen?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Drall said:
evet. mızıkaya heves ettim, pek geçici gibi de görünmüyo para biriktirip alcam güzelinden bi mızıka =) ama ne nedir ne değildir hiçbir bilgim yok malesefki. bu a bandı, c bandı vesaire olayı nedir? bu kromatik nedir, diatonik nedir gibi onyüzbinmilyon tane soru var şuan kafamda. herşeyi herbişeyiyle anlatan bişeyler yazmak isteyene karşı çok büyük bi sevgi pıtırcığı oluşur içimde :D şimdiden teşekkürler

harmonica bluesla doğdu buarada içimdeki o "mızıka çalmalıyım enazından denemeliyim!" kıpırtısı, oyüzden her çeşidi anlatmak zorsa eğer(bolcana çeşidi varsa falan) sadece blues için olanları anlatırsanız da çok sevinirim.

buarada bende bi mızıka var, çekoslovakya yapımı, sol üstünde el yazısıyla marina, sağ üstünde bi akordeon çalan çöp adam kafası kolu ve papyonu gibi bi simge var altında made in czechoslovakia yazıyo, altta da koca koca harflerle R Y T M U S yazıyo, değerli bişeymidir iyimidir değilmidir nası anlarım bileniniz? bide büyük bişey bu mızıkanın arkasında ellerle "cave" oluşturma olayını yapamıyorum(youtubeda bi vidyoda adam anlatıyodu ordan biliyorum:D)

tutorials bölümünde açmıştım bölümde bi mod olsaydı eğer pm atıp sonradan düşündüğümde oraya açmanın gereksiz olduğuna kanaat getirdiğimi söyleyip müzik bölümüne taşımasını rica edecektim, bence o da mantıklı görürdü bu isteği ama öyle bi mod yok işte, oyüzden buraya tekrar açiyim dedim mazur görün =)

sadece bunları anlatsanız bile bana yeter ama teknikler konusunda vidyolarmış nebiliyim birinci ağızdan göstererek öğretmekmiş webcamle falan direk kabulümdür =) antalyadayım gel yanıma öğretiyim derseniz de gelirim :D ama ders için para verme kısmı çok zor çünkü mp3 çalarımı kaybettim ona da para biriktiriyorum şuan içkiyi bile biraya indirgedim o derece para harcamıyorum sdfghsdgf
Sosyal ağlarda paylaş

senkop müzikte şu mızıkalar varmış:

http://www.senkop.com.tr/kategori/121/1/mizikalar.htm

hangisi alınmalı bunlarda? yada "bunları boşver, bunları alacağına hazır ilk defa yakın bi arkadaşın amerikaya gitmiş, o arkadaşına sipariş et gelirken getirsin tam olması gerekeninden, kargo parası da vermezsin hem düzgün bi mızıkan olur, hem bak parası da ucuz öyle biriktir çalış bişey yap ödersin" derseniz marka/model verebilirmisiniz acep:D
Sosyal ağlarda paylaş

ben de almadan evvel baya bi arastırdım lakin bu markayı duymadım,gerci bana hep hohner al dediler saolsunlar ondan da olabilir.ama bulursan hohner al,baslangıc için iyi,temiz ses fln hos baya blues serisi,bir de ne tarz calısmak istiosun mızıkayla bu önemli.gitara eslik için fln mı?
Sosyal ağlarda paylaş

cüceye burdan sevgiler repler falan filan. blues istiyorum ben gitara eşlikten ziyade. istanbuldaki arkadaşa dedim gidip alcak pera müzikten hohner blues harp d. tabi almadan önce arayıp fiyatını söylücek bana :D kaç paraya kadarsa aliyim 40-50 arası bişeyse normal fiyatıdır demi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
abim bugün hazırlık sınavından sonra izmirde do-re müziğe bakıcak orada da varmış galiba, bulursa alıp kargolucak bana. o elindekinin linki varsa(yada yoksa rapidleyip link yaratabilirsen = ) çok sevinirim =) +rep veririm hatta =P ben de bikaç kaynak buldum gerçi 2 tane ebook 1tane vidyo var bide yuutubda adam gussow mu ne öyle bi adam var baya baya yardımcı oluyo oda kulak geliştirmede(tablardan ziyade, diğer ebook ve vidyolar genelde tab üzerine). onlardan da yardım alıcam =)
Sosyal ağlarda paylaş

ders vericek kadar iyi olduğumu sanmıyorum. içinden geldiğince ritim tut, ayağınla metronomu ayarla. ayak hafiften pat pat bi bass sesi de verir, kendi kendine eğlenirsin birisi sana seslenene kadar. yanlız sakın direkman "bakalım creeping deathi çalabilcek miyim" gibi bi gazla girme üzülürsün, sonraki adımlarda dene =)
Sosyal ağlarda paylaş

geldi sonunda mızıkam. çok süper bişey yav tahmin ettiğimden daha küçükmüş boyu harika bişey =) ama dudağımda 2 tane aft çıktı gece onların geçmesini beklicem çalmak için mikrop falan bulaştırırım sonra allah korusun =P teşekkürler herkese yardımları için. speşıl tenks tu Cuce
Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle pek tab ezberleyip şarkı çalarmıyım bilmiyorum. belki öyle çok sevdiğim şarkıları. genelde kulak çalışıp bişeyler yapmaya çalışmak istiyorum. adam gussow falan youtube'da kulak çalıştırtıyo hiç nota vermeden benim yaptıklarımı yapın diyo falan filan. öyle bana daha çok hitap ediyo gibi notaları hiç sevmem ben =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...