Bende Steven Manus'un How to Play Armonica isimli metodu var, yardımcı olabilirim. Diyatonik mızıkayı da Kromatiği de anlatıyor gayet güzel, 27 sayfa bişey.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
varmı mızıkacı olupta öğrenci isteyen?
- 2 hafta sonra ...
abim bugün hazırlık sınavından sonra izmirde do-re müziğe bakıcak orada da varmış galiba, bulursa alıp kargolucak bana. o elindekinin linki varsa(yada yoksa rapidleyip link yaratabilirsen = ) çok sevinirim =) +rep veririm hatta =P ben de bikaç kaynak buldum gerçi 2 tane ebook 1tane vidyo var bide yuutubda adam gussow mu ne öyle bi adam var baya baya yardımcı oluyo oda kulak geliştirmede(tablardan ziyade, diğer ebook ve vidyolar genelde tab üzerine). onlardan da yardım alıcam =)
ders vericek kadar iyi olduğumu sanmıyorum. içinden geldiğince ritim tut, ayağınla metronomu ayarla. ayak hafiften pat pat bi bass sesi de verir, kendi kendine eğlenirsin birisi sana seslenene kadar. yanlız sakın direkman "bakalım creeping deathi çalabilcek miyim" gibi bi gazla girme üzülürsün, sonraki adımlarda dene =)
sonunda! abim almış izmirden yarın kargoya vericek hohner marine band c =) teşekkürler herkese yardımları için. artık öğrenip çalması kaldı =P
geldi sonunda mızıkam. çok süper bişey yav tahmin ettiğimden daha küçükmüş boyu harika bişey =) ama dudağımda 2 tane aft çıktı gece onların geçmesini beklicem çalmak için mikrop falan bulaştırırım sonra allah korusun =P teşekkürler herkese yardımları için. speşıl tenks tu Cuce
domajör le başlaman iyi olmuş.
çoğu şarkıya eşlik edebilirsin.
çoğu şarkıya eşlik edebilirsin.
domajör gamlarını hallettikten sonra solmajöre geçmeni öneririm bu arada.
sol hangi harf oluyo g mi? cüce d tavsiye ettiydi onu almayı planlıyodum ama bakarım bi ilk do'nun gamları hallediyim düzgün çalamya başliyim falan filan başka bi anahtar ihtiyacı daha hissedersem iyice araştırırım teşekkürler önerin için.
la-si-do-re-mi-fa-sol
a-b-c-d-e-f-g
a-b-c-d-e-f-g
evet sol=g dufrasne'nin dediği gibi.
ilk başlarken genelde domajörle başlanır.
solmajör benim seçimimdi daha fazla şarkı var bu 2 notayla ilgili gama sahip.
ilk başlarken genelde domajörle başlanır.
solmajör benim seçimimdi daha fazla şarkı var bu 2 notayla ilgili gama sahip.
ben öyle pek tab ezberleyip şarkı çalarmıyım bilmiyorum. belki öyle çok sevdiğim şarkıları. genelde kulak çalışıp bişeyler yapmaya çalışmak istiyorum. adam gussow falan youtube'da kulak çalıştırtıyo hiç nota vermeden benim yaptıklarımı yapın diyo falan filan. öyle bana daha çok hitap ediyo gibi notaları hiç sevmem ben =)
Öne çıkan mesajlar