Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaradan sonra içkiyede sansür !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Ingiltere'de yasiyorum ben canim arkadasim, sahne mahne kesilmiyor burda.

e peki ya ben de londrada 6 ay kalmışsam ve konuyla ilgili makale okuyup hocalarla tartışmıssak ve eminsem sahne kesildiğinden, küfürlü dilin filmden çıkarıldığından.

Nota not: ingilterede olup da şarap ftw mi diosun? Londradaysan Snake Bite'ı dene, Walkabout'larda güzel yapıolar. Avusturalya bira kokteyli gibi bişey. Başka şehirlerinde var mı ingilterenin bilemedim.
Mesaj tarihi:
valla ben etrafta rakı şişesinde balık olmuş gençler değil, göt kadar boyuna bakmadan uzun siyah palto giyip beyaz atkı takan tipler görüyorum. eğer televizyonlarla ve dizilerle psikolojisi bozulan birileri varsa sanırım kahvede deli yürek, kurtlar vadisi, sağır oda gibi 300. sınıf mafya ve derin devlet dizilerini izleyen tiplere bakmaızı tavsiye ederim.

aklı başında insan dizide gördüğü şeylere zaten özenmez. sen adam gibi eğitim verirsen neye özenip neye özenmeyeceğini bilirsin. ha bunlara kendin karar verecek yaşta değilsen zaten bir ailen olduğundan sorumluluk onlardadır, rtük gibi sansür kurullarında değil.

birileri bizi kendi bildikleri ahlah kuralları içine hapsetmeye çalışıyor ama merak etmeyin canlar şeriat gelmiyor daha beteri geliyor. şeriatla yönetilen iran bile çatır çatır nükleer faaliyetlerini yürütüp , füze denemeleri yaparken biz kendi kıçımızı korumak için önce amerikalara gidip icazet alıyoruz.
Mesaj tarihi:
bao said:
LathspeLL said:
Ingiltere'de yasiyorum ben canim arkadasim, sahne mahne kesilmiyor burda.

e peki ya ben de londrada 6 ay kalmışsam ve konuyla ilgili makale okuyup hocalarla tartışmıssak ve eminsem sahne kesildiğinden, küfürlü dilin filmden çıkarıldığından.

Nota not: ingilterede olup da şarap ftw mi diosun? Londradaysan Snake Bite'ı dene, Walkabout'larda güzel yapıolar. Avusturalya bira kokteyli gibi bişey. Başka şehirlerinde var mı ingilterenin bilemedim.

vay be icki ictigini kanitladin cok karizmatiksin ::o
Mesaj tarihi:
Salakça bir uygulama. Çocukta dahi olsa sansürün altında ne olduğunu biliyor. Sansüre de yapılan işi vurgulamaktan başak bir işe yaramıyor.
Mesaj tarihi:
Başlığın altına açıldığı gibi maydonoz görevini üstlenen ve gereksizce laf atan arkadaşları tebrik ettim. Hakatten göreviniz çok kutsal. Sizi maaşa bağlamak lazım.
  • Yeni Oluştur...