sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 geçen gün "Dev" in oyun piyasasını araştıran site ile ilgili projesini okuyup başvurdum, ben oraya başvururken amatör oyun yapımcıların forumlarından falan bahsetmiştim, sonra baktımki, bu forumlar eskisi gibi değil, nerdeyse ölmüş(1-2 si hariç) , bende elimdeki dökümanları, arşivleri paylaşmak için, ayrıca paylaşmak isteyen insanların olabileceğini varsayıp bi forum yapmaya karar verdim, oyun motorları, programlama dilleri vs üzerine. snitz i kullandım, şimdilik somee'e uploadladım, eğer kullanıcı sayım artarsa güzel bi hosta taşımayı düşünüyorum, düşüncelerinizi alabilirim. http://oyunyapalim.somee.com p.s: evet biliyorum reklam :) reklam yapmak yasaksa, editleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 fikir güzel ama pek talebi olmaz galiba. ama tutarsa güzel olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yararlı olur baya emek vercek üyeler bulursan bol bol. bide internet bölümünde web sitesi reklamı serbest olması lazım paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ufakta olsa bi bilgi paylaşımı yapabilen bi kitle yeter, çok yararlı olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla direk üye oluyorum süper bana gerekli olan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla direk üye oldum da site tabi yeni açılmış boş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Dev'in projesine dahil olup, tüm kaynağını o projeye dahil etseydin daha iyi olurdu bence. Çünkü Türkçe kaynak sıkıntısı çekilmekte zaten, fazla bir şey de üretilmiyor. O yüzden birleşik olup, gerçekten işe yarar olmasında fayda görüyorum kendi adıma.. Kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eheh, aslında siteyi zaman sıkıntısından açamıyorum. Forumla ilgilenecek biri hiç fena olmazdı. Öm'den ulaşırsan daha ayrıntılı konuşabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 devrim yetosu ne projen var lan senin dfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3381971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Killer said: valla direk üye oldum da site tabi yeni açılmış boş sdf evet, henuz google'a bile eklemedim, bi tek burada tanıttım o yüzden boş, tanıtımları artıracağım, umarım yakında dolar :), devin projesine katılmayıda hala istiyorum, kesinlikle bende fikirlerini katılıyorum, belli bi projede toplanmak daha yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çok güzel bi fikir, gamingw.net gibi bi yer oılur umarım :) yalnız şöyle 1-2 sene önce kafayı rpg maker 2000 ve 2003 ile bozmuşken açsaydın tam süper olurdu :P şimdi de rpg maker xp mi ne çıkmış. (çok temiz ve basit bi program ve tycoon tazrı oyunlar bile yapılabiliyor!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ah ömrümü yedi rpg maker 2000'ler. Ama gamasutraya yakın kalitede bir site hakediyor türkiye gerçekten. Belli olma yapımıc artarsa belki yatırımcılar da artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sadece hazır motorlar değil programla dilleri hakkındada şeyler içeriyor. rpg maker gibi hazır programlar benden geçti diyosan gel programla kısımlarına takılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben üye oldum da bence temayı falan değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar