Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi forum açtım


sys64738

Öne çıkan mesajlar

geçen gün "Dev" in oyun piyasasını araştıran site ile ilgili projesini okuyup başvurdum, ben oraya başvururken amatör oyun yapımcıların forumlarından falan bahsetmiştim, sonra baktımki, bu forumlar eskisi gibi değil, nerdeyse ölmüş(1-2 si hariç)
, bende elimdeki dökümanları, arşivleri paylaşmak için, ayrıca paylaşmak isteyen insanların olabileceğini varsayıp bi forum yapmaya karar verdim, oyun motorları, programlama dilleri vs üzerine. snitz i kullandım, şimdilik somee'e uploadladım, eğer kullanıcı sayım artarsa güzel bi hosta taşımayı düşünüyorum, düşüncelerinizi alabilirim.

http://oyunyapalim.somee.com

p.s: evet biliyorum reklam :) reklam yapmak yasaksa, editleyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
valla direk üye oldum da site tabi yeni açılmış boş sdf


evet, henuz google'a bile eklemedim, bi tek burada tanıttım o yüzden boş, tanıtımları artıracağım, umarım yakında dolar :), devin projesine katılmayıda hala istiyorum, kesinlikle bende fikirlerini katılıyorum, belli bi projede toplanmak daha yararlı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bi fikir, gamingw.net gibi bi yer oılur umarım :)
yalnız şöyle 1-2 sene önce kafayı rpg maker 2000 ve 2003 ile bozmuşken açsaydın tam süper olurdu :P şimdi de rpg maker xp mi ne çıkmış. (çok temiz ve basit bi program ve tycoon tazrı oyunlar bile yapılabiliyor!)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...