Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 çok iyi bir puanım yok hatta iyi puanım yok olursa üni'yi özel üni düşünüyorum %100 burssuz peki bundan başka alabileceğim burslar war mı ? bi yerlerden burs alabilirmiyim ?geri dönemesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 takip edip, araştırıp başvurman lazım. bazı özel vakıflar, kendi ilçesinde kayıtlı olması koşuluyla bazı belediyeler, ticaret odaları falan bilfiğim kadarıyla ufak burslar veriyor. şartları farklı farklı tabi hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fakat devlet daireleri vs özel üni'ye giden birisine burs verir mi ki :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 normalinde verir, ancak özel üniden burs alıyorsan, bazı kurumlar vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok %100 bursuz parasıyla olcak şimdide işte öyle bakıyorum nereden ne kadar alabilirmiyim bi yerlerden fln diye ama :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tübitak var : ilk 5000'e girersen ve sosyoloji,felsefe,psikoloji,matematik,kimya,fizik gibi bilimlerde okumak istersen aylık 500 ytl karşılıksız bursu var bu miktar : masterda 1500, doktora da 2000 ytl aylığa dönüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 babanın, amcanın, komşunun , kısacası herhangi bi tanıdığın varsa burs veren şirketlerde çalışan; baba gibi burs alırsın. burslar da artık torpille döner oldu ki sen ancak bu şekilde alabilirsin çünkü özel üniye giden birine burs vereceklerini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 unK said: tübitak var : ilk 5000'e girersen ve sosyoloji,felsefe,psikoloji,matematik,kimya,fizik gibi bilimlerde okumak istersen aylık 500 ytl karşılıksız bursu var bu miktar : masterda 1500, doktora da 2000 ytl aylığa dönüyor.. Adam puanim berbat diyor sen ilk 5000 diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abitur varsa %25 burs var bizim okulda + şehit çocuğu isen birşeyler daha yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla istanbul büyükşehir belediye bursu alan biliyorum özel üniden. tam burslu ama adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 e işte diyorum ya, dayın, amcan olacak.. torpil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evet baktım gördüm araştırdım tanıdıgınız warsa her yerden burs alabiliyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 eğer %100 burslu girmezsen ünive burs alamazsın hiç biryerden. Tabii adamın varsa başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kyk den kredi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar