Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arkadaşım gelmeyi düşünüyor bizim okula ancak hiç bir fikrim yok. Herhangi bir SUNY bölümünden normal bölüme yatay geçiş mümkün mü ? veya SUNY olan bölümden normal bölüme yatay geçiş şansı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 of pardon. hangi üniversiteye gelecekse onun şartlarına bakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İTÜ işte karıştırdm sisteme girip ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 burda var bişiler. olmadı öğrenci işlerine danışmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 benim bi arkadaşım ITU Suny inşaattan sabancıya geçti (burs alamıyorsun ortalaman gelirken çok iyi olsa bile). Bi not kasman lazım (aslında sabancıda boş kontenjan bulunduğu için çoğu zaman 3.9 falan gerekeceğini de sanmıyorum ama 2.5la alacaklarını da sanmam). Bir de sanırım mülakata gidiyorsun. ITU sunyden ilişiğini kesmek de baya zor tabi adamlar için yolunacak tavuk olmandan dolayı bırakana kadar bin bir türlü şaklabanlık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar