Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bass'ı yüksek olan arasında sözde olabilir ama farketmez mümkün mertebe bass ağırlıklı yüksek ritimli çıstak çıtak şarkı önerilerinizi bekliyorum . Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yoav - club thing, funkerman - speed (tu) nerde dinliyceksin bide o onemli :) aklima geldikce eklerim edit: arabada dinliyceksen ve sub varsa bebe brown - so crazy guzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dediğinden pek bişi anlamadım 1-2 şarkı örnek verirsen yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 the prodigy'den haberdarsındır diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 çakkıdı komple hey boy hey girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Elektronik müzik istersen Squarepusher'ı önerebilirim.The Progidy ile tanışıklığın vardır artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne biliiim Combichrist hafif aggro falan böle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya arkadaşlar hani spesifik bişiler değil aslında arabada çalıcam muhtemelen bassı yüksek olan ritimli şarkılar hani techno da olur ne bilim herşey olur ama genelde böle club tarzı müzikler oluyo ya onlar heralde benm sölemeye çalıştıklarım tam bilmiorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 araba ne beyaz şahinmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abi ne anlarsınız ıptısçıktıs sürekli aynı bas her şarkıda hiç anlamamki ya. ha şahinse bilemicem ssdfgsdfhdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok araba polo : P abi ben seviyorum bass ağırlıklı şarkıları eğer bassı göstericek hoparlör mevcutsa .. yani fikir sahibi olanlardan fikir istedim şarkılar için sadece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 marcus miller - blast. tam dıpçıs değil ama otuz santim zenci müziği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar