Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şu diyaloğun geçtiği yğit özgür karikatürünü arıyorum. nolur sdsfsd -başın sağolsun evladım..acın büyük..bir insanın babasını kaybetmesi ne demek iyi bilirim.. -eyvallah suphi amca..müsaadenle biraz çalışmam lazım. yarın ingilizce sınavım var.. -yardım ediyim mi?bi insanın babasını kaybetmesi ingilizce nası bişey iyi bilirim -nası yani? -a human fadır dead ! -peki saol suphi amca.. -mühim değil, o senin için babaysa bizim için de bir abiydi..yani yor fadır may madır..yor bradır is madır fakır.. -müsaade etçen mi abi? -gudbay sexy boy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahahahahaAAHAHHAHAhahahaha offf suphi toplu bi amca ve gözlükleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ASDASDSADSADSADAS (tv) - bence son 5 yıldır yapılmış olan en iyi film old boy (tv) - old boy mu? hmmm.. kurgusu iyi ama senaryosu kopuk gibi.. (adam düşünme durumu) - ben de sinema tartışmak istiyom lan.. benim neyim eksik? (adam) - o laflar old boy seni ziken halil kovboy!!! (kadın) - hey maşşalah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahahahahha offf abi karikatür koyaydın ya dur ben girdim arşive çıkarıcam bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yiğit özgür niyeyse beni çok nadir güldürüyor. umut sarıkaya ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eheahe herifteki ezilip büzülmeye bak s sdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Alcadras said: şu diyaloğun geçtiği yğit özgür karikatürünü arıyorum. nolur sdsfsd -başın sağolsun evladım..acın büyük..bir insanın babasını kaybetmesi ne demek iyi bilirim.. -eyvallah suphi amca..müsaadenle biraz çalışmam lazım. yarın ingilizce sınavım var.. -yardım ediyim mi?bi insanın babasını kaybetmesi ingilizce nası bişey iyi bilirim -nası yani? -a human fadır dead ! -peki saol suphi amca.. -mühim değil, o senin için babaysa bizim için de bir abiydi..yani yor fadır may madır..yor bradır is madır fakır.. -müsaade etçen mi abi? -gudbay sexy boy.. ahha çok güldüm buna, istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bunu biliyom. süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar