Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 1 item var SWP'den gerci :P Araplara saticaktim yine ama 1 haftadir cevap gelmedi ondan buradan da yazayim dedim. Oncelikle armory linki: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Penth Uzerindekiler haricinde, duruma gore kullanabileceginiz hit ve expertise i yuksek tank itemlari da bulunmakta, heart of kaz'rogal, girdle of fearless ve brooch of deftness miydi neydi hatirlamiyorum onlar var. Accountu yeni dondurdugum icin tam listesini yazamiyorum. 375 mining, 384 gnomish engineering var. epic engineering mountu var, engineering ile mote toplayarak, mining ile de hardened khorium bar eriterek para basabiliyorsunuz. Offspec olarak 3 parca t6, Soul Eater midir nedir terondan dusen 2h axe, Molten Fury ve Rising Tide midir nedir BT ve MH 1h kiliclar fury icin, ZA'dan belt, chest, gun, HC MGT'den omuzluk, geri kalan parcalar da BT badge falan. 80-90 badge olmasi lazim karakterde, tum gemleri de epic. Her tank itemi enchantli. Buffli 22k civari hp var, trinket last stand vs acmadan. Shadow Resistance full set var. Tipi harika karakterin, pembe sacli full t6 setle tanktan daha iyi ne olabilir :P Birakma nedenim cok mesgul olmam, son zamanlarda oyundan uzaklastikca sogumam bir yandan falan fisman. ABD'ye gidince de saat farki olucak zaten satayim dedim ben de. Accountla beraber almak istiyorsaniz ayrica accountta Frostmane'de 70 blood elf mage ZA, KZ ve badge vendordan tum gearlar var, WOTLK'da super baslangic yapilabilir. 60 Night Elf Priest var Magtheridon'da, 2 level restedi var benim eski mainimdi, Ahn'Qiraj zamaninin en iyi healing gearina sahip :P offspec gear da var. 55 Night Elf hunter var yine Magtheridon'da, 2 level rested bu da, ilk karakterim sunucular acildiktan 1 saat falan sonra acildi kendisi. Orda burda 20-30 levelda 1-2 karakter daha var, biri warlocktu. Fiyat bilmiyorum, sorusturucam. Sizden de oneri beklerim. Dalavere falan yapacak adam da degilim, yerim yurdum da belli rahatca alabilirsiniz. Ozel mesajdan ulasin tabi fiyat vs icin http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/uye.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/za.jpg (11 dakka kala bitiririz :P) http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ui3.jpg http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/gnoem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 vay ak penth demek sen de bırakıyosun :( o diil de ben de gnome umu özledim bırakıcam ayagına satmıstım öf ya böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ver bana beleşe dostluğumuz pekişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Üstüne para versen oynamam ne kadar çirkin karakterin Penth .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sende bırakırsan kim oynayacak wow u bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Tum ekanti 600 YTL'ye veriyorum fyi, bugun odedim daha 1 aylik prepaidi de var. Sadece gnome'u istiyorsaniz 400'e veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 mage 200ytl eder diyosun yani? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Valla ben aynı tarz bi tane nelf warrior sattım anca 250ytl etti 400 zor bulursun alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 full tier 6 warrior bulwarklı, level 70 mage gayet güzel gearlı, alt charlar fln. 600 az bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 60 euro vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Efsun said: Valla ben aynı tarz bi tane nelf warrior sattım anca 250ytl etti 400 zor bulursun alan hahahaha güzel espriymiş:D Char çok güzel pembe saçlı female gnome ftw!!!O kadar çok yapan varki ayrı faction bile çıkar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Türkler genelde ucuza satıp/aldığı için 600 ytl zor. ama e-bay tarzı yerlerde daha yüksek fiyat alabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 WotLK öncesi zor be ilke :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://forum.wow-turk.com/account-uyelik-karakter-alimi/22356-saglam-gearli-alliance-warrior.html buna bak bi, buraya da ilan ver ayrıca go go ebay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Saol zaugnakodumun bi bakayim oraya. Yok abi baska oynucak halim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Arda, ekantin varsa girip guzel karaktermis falan yazsana euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bana vericen sen onu bedavaya, yazık olmasın bari be güzelim gnome a (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 500 YTL'ye sattim, iyidir WOTLK oncesi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iyi kakalamışs satmışsın wotlk öncesi :D tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar