arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 3. sezon yarın başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 3x02 mükemmel bir bölüm. (tu) (tu) Senaryoyu yazan şahıs harikalar yaratmış. Favori Burn Notice bölümüm olabilir. Trench warfare'den Sam ile Michael'ın sorgu taktiklerine, Sam'in yere ateş etmesine falan, her saniyesi süperdi. 5 PACK HAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 3x03 cikti superdi yine guest star da kalite denmisti, tekrar geldi jay karnes (tu) ana hikaye ilerlememesine ragmen baya iyi gidiyo dizi, ama john mahoney li bolumler istiyoruz artik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bu bölüm de çok iyiydi. Böyle arada bir uğrayan karakterler hoş oluyor. Barry, Seymore, Brannon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 güzel bölümdü gene. Strickler karakteri çok iyi geldi diziye. Strickler umarım kalıcı olur. sezon sonunda bitirecekleri bir karakter olmaz. Gerçi senaristler uzun soluklu kötü adam koymuyorlar. en çok 1 sezon dayanıyor. Yanlız Fiona ayrılırsa diziden üzülürüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3x08Fiona umarım ayrılır. Michael'ın burn notice'i kalkıyor bakalım şimdi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Son bölüm tam istediğim kıvamda. Daha az A-Takımı, daha çok aksiyon. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ooo blackthorne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 4. sezon için anlaşmayı yapmışlar galiba, süper dizi 309 a kadar tüm blümleri 2 haftadan az sürede izledim. michael ın şu ailenizin ajanı ve fionanın kariyeri bırakalım çocuk neyin yapalım formatını az biraz daha aşıp afgan çöllerindeki actiona geri dönmesi umuduylan en kısa zamanda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 3.sezonu an itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. bağlılık yaptı walla westen ın ajanlıkları. 3x07 en bomba bölümlerden biriydi çatladım gülmekten =) ve sezon sonu da baya hareketliydi, westen 3 sezondur ilk defa birini vurdu galiba :) (kendini zorla vurduran ajan wardı bide) welhasılkelam, 4. sezon gelsin, bu ayarda olsun bi Fiona az sussun çocuğun aklını çelmesin yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Volfied said: bruce campbell sicsa izlerim ayrica Gece gece ne güldüm şuna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 amcanın sağlam diy insanı olması süper. daha fazla koymaları lazım ama yeni sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 5 ay aradan sonra güzel bi bölümle döndü 3. sezona. oh ulan özlemişim resmen. ana hikayeye gizemli elemanımızda kaltıldı daha tanışamadık ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hadi bakalm.. iyi başladı da ne bilyim biraz daha zaman geçsin. önceki bölümlerde daha çetrefilli hale gelmişti olaylar. şimdi mason mıdır nedir abimizi bekliyoruz.. prison break'teki kuş kitabının sahibi olan amca oynayacak yazılmış.. kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Artık şu girişi değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 seviyorum su diziyi, cerez gibi sikintisiz, eglenceli keyifli keyifli seyredilip 20dk sonra unutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 arcane said: Artık şu girişi değiştirsinler. değiştirmesinler ya. supernatural da ne güzel saving people hunting things girişi vardı kaldırdılar duymuyoruz kaç bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 özlemişim ^^ J'eon said: seviyorum su diziyi, cerez gibi sikintisiz, eglenceli keyifli keyifli seyredilip 20dk sonra unutuluyor. +1.. "of kötüydü bu.." dediğim tek bir bölüm yok 3 sezon boyunca.. sıkmadan izletiyor kendini.. ha belli başlı olaylar dışında hatırlamam ama hiçbir şeyi.. özet olmasa, son bölümü bile hatırlamıyordum.. gerçi kaç ay geçti.. olur o kadar =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 diziye sırf diy olayları çok bi eğlenceli diye gönül verdim.. az daha kassalar onlara sevirinim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu adam amele gibi yuruyor ya hadi bakalim, yine de izliyorum. bu bolumde guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Daha az Fiona, daha fazla mayolu hatun konvoyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 KHaRoN said: bu adam amele gibi yuruyor ya hadi bakalim, yine de izliyorum. bu bolumde guzeldi. dizi de tek kötü şey o bence, hakkatten yürüşü bi garip, amele gibi tam karşılığımı bilemedim :) son bölüm çok iyiydi bence baya güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 amcanın aksanlar, ses tonlaması vs. bayağı iyi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dövüş sanatları konusunda da boş bi eleman değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence süper yürüyor lan adam. dimdik bir şekilde. hele en son bölümde giydiği takımla üzerime öyle yürüse malı mülkü bırakır ilk uçakla kaçarım memleketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar