Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burn Notice (2007) - USA Network

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3x02 mükemmel bir bölüm. (tu) (tu) Senaryoyu yazan şahıs harikalar yaratmış. Favori Burn Notice bölümüm olabilir.

Trench warfare'den Sam ile Michael'ın sorgu taktiklerine, Sam'in yere ateş etmesine falan, her saniyesi süperdi.

5 PACK HAHAHA :D

Mesaj tarihi:
3x03 cikti superdi yine
guest star da kalite denmisti, tekrar geldi jay karnes (tu)

ana hikaye ilerlememesine ragmen baya iyi gidiyo dizi, ama john mahoney li bolumler istiyoruz artik !

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

güzel bölümdü gene. Strickler karakteri çok iyi geldi diziye. Strickler umarım kalıcı olur. sezon sonunda bitirecekleri bir karakter olmaz. Gerçi senaristler uzun soluklu kötü adam koymuyorlar. en çok 1 sezon dayanıyor.

Yanlız Fiona ayrılırsa diziden üzülürüm ya.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4. sezon için anlaşmayı yapmışlar galiba, süper dizi 309 a kadar tüm blümleri 2 haftadan az sürede izledim.

michael ın şu ailenizin ajanı ve fionanın kariyeri bırakalım çocuk neyin yapalım formatını az biraz daha aşıp afgan çöllerindeki actiona geri dönmesi umuduylan en kısa zamanda :p
Mesaj tarihi:
3.sezonu an itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. bağlılık yaptı walla westen ın ajanlıkları.
3x07 en bomba bölümlerden biriydi çatladım gülmekten =)
ve sezon sonu da baya hareketliydi, westen 3 sezondur ilk defa birini vurdu galiba :) (kendini zorla vurduran ajan wardı bide)

welhasılkelam, 4. sezon gelsin, bu ayarda olsun bi Fiona az sussun çocuğun aklını çelmesin yeter :D
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
5 ay aradan sonra güzel bi bölümle döndü 3. sezona. oh ulan özlemişim resmen. ana hikayeye gizemli elemanımızda kaltıldı daha tanışamadık ama olsun.
Mesaj tarihi:
hadi bakalm.. iyi başladı da ne bilyim biraz daha zaman geçsin. önceki bölümlerde daha çetrefilli hale gelmişti olaylar.

şimdi mason mıdır nedir abimizi bekliyoruz..

prison break'teki kuş kitabının sahibi olan amca oynayacak yazılmış..

kim bilir?
Mesaj tarihi:
arcane said:

Artık şu girişi değiştirsinler.

değiştirmesinler ya. supernatural da ne güzel saving people hunting things girişi vardı kaldırdılar duymuyoruz kaç bölümdür.
Mesaj tarihi:
özlemişim ^^

J'eon said:

seviyorum su diziyi, cerez gibi sikintisiz, eglenceli keyifli keyifli seyredilip 20dk sonra unutuluyor.

+1.. "of kötüydü bu.." dediğim tek bir bölüm yok 3 sezon boyunca.. sıkmadan izletiyor kendini.. ha belli başlı olaylar dışında hatırlamam ama hiçbir şeyi.. özet olmasa, son bölümü bile hatırlamıyordum.. gerçi kaç ay geçti.. olur o kadar =P..
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

bu adam amele gibi yuruyor ya hadi bakalim, yine de izliyorum.
bu bolumde guzeldi.

dizi de tek kötü şey o bence, hakkatten yürüşü bi garip, amele gibi tam karşılığımı bilemedim :)

son bölüm çok iyiydi bence baya güldüm :)
Mesaj tarihi:
bence süper yürüyor lan adam. dimdik bir şekilde. hele en son bölümde giydiği takımla üzerime öyle yürüse malı mülkü bırakır ilk uçakla kaçarım memleketten.
  • Yeni Oluştur...