Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burn Notice (2007) - USA Network

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

güzel bölümdü gene. Strickler karakteri çok iyi geldi diziye. Strickler umarım kalıcı olur. sezon sonunda bitirecekleri bir karakter olmaz. Gerçi senaristler uzun soluklu kötü adam koymuyorlar. en çok 1 sezon dayanıyor.

Yanlız Fiona ayrılırsa diziden üzülürüm ya.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
4. sezon için anlaşmayı yapmışlar galiba, süper dizi 309 a kadar tüm blümleri 2 haftadan az sürede izledim.

michael ın şu ailenizin ajanı ve fionanın kariyeri bırakalım çocuk neyin yapalım formatını az biraz daha aşıp afgan çöllerindeki actiona geri dönmesi umuduylan en kısa zamanda :p
Sosyal ağlarda paylaş

3.sezonu an itibari ile bitirmiş bulunmaktayım. bağlılık yaptı walla westen ın ajanlıkları.
3x07 en bomba bölümlerden biriydi çatladım gülmekten =)
ve sezon sonu da baya hareketliydi, westen 3 sezondur ilk defa birini vurdu galiba :) (kendini zorla vurduran ajan wardı bide)

welhasılkelam, 4. sezon gelsin, bu ayarda olsun bi Fiona az sussun çocuğun aklını çelmesin yeter :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
özlemişim ^^

J'eon said:

seviyorum su diziyi, cerez gibi sikintisiz, eglenceli keyifli keyifli seyredilip 20dk sonra unutuluyor.

+1.. "of kötüydü bu.." dediğim tek bir bölüm yok 3 sezon boyunca.. sıkmadan izletiyor kendini.. ha belli başlı olaylar dışında hatırlamam ama hiçbir şeyi.. özet olmasa, son bölümü bile hatırlamıyordum.. gerçi kaç ay geçti.. olur o kadar =P..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...